20:09

Maja dödar mig om jag inte skriver så..
Idag hade vi vår lååånga dag till 6, men nu är jag hemma så jag är nöjd!
Skrev in mig på gymmet också direkt efter skolan så nu börjar mitt nya liv, eller imorgon ;) Nej inget nytt liv här inte, jag ska försöka vara lite nyttigare och så vill jag få bättre immunförsvar, det är mina mål.
Nu ska jag plugga lite svenska, engelska, franska och historia. Sen Big Brother!
PUSS

norrköping baby

Lite kul att testa det här med tidsinställda inlägg, så det gör jag nu. Jag är just nu i Norrköping för lite shopping med mamma, frida och leoh. Ska leta efter något till dopet nästa lördag och även se om jag hittar en jacka som jag har kikat lite på. Jag har lovat mina kära vänner att lägga ut bilder på det jag införskaffar mig, så jag hoppas att jag hittar något så de inte blir besvikna!
Skulle sitta fint med en bild (ellerhur matilda?), men jag sitter vid dannes dator så ni får vänta tills senare!
PUSS

@ Majas place

Sitter hos Maja och Matilda är här också. Riktigt fina tjejer de är! Nu ska vi mysa massor :)

PUSS OCH KRAM


if you listen to the things that your friends say, you're gonna be lonely

Åh Dougie i nästan-tårar jag dööööööööör!!

big brother

Halloj!
Har just kollat på big brother, typ aldrig följt det förut, men det verkar ju underhållande. Men what's up med alla deltagare, de är ju gamla. Mina föräldrar blev arga när jag påpekade det eftersom den äldsta är typ 40, men ändå big brother när man är 40 år känns ju lite patetiskt. Trodde mer att det var till för unga och dumma människor som inte vet bättre ;)
Imorgon kommer Leoh till stan, underbart. Jag har typ inte träffat honom på tre veckor, hur illa är inte det? Känns som jag har missat hela hans barndom, haha.

PUSS OCH KRAM

born this way


hans version är ju grym!

Grown Ups

Ligger och kollar på Grown Ups, haha den är faktiskt riktigt bra och rolig! 
Känner mig lite bättre idag, får se om jag orkar mig ut på en promenad imorgon. Jag orkade i alla fall med att hämta läxor i skolan idag, sprang in i skolan i sista minuten för att ingen skulle se mig, men ändå springer jag in i matteläraren. Kanske drar ner mitt betyg nu.. haha nejdå.

hold it against me

Är fortfarande sjuk, vart har mitt immunförsvar  tagit vägen egentligen? Helt odugligt är det i alla fall. Jag vill ju vara frisk må bra och umgås med mina vänner, saknar dem så fruktansvärt mycket. Och Olivia som åker till Mexico imorgon kan jag inte ens träffa, det sög ju.
Jag vill mest av allt ha sommar, springa runt i en kort klänning med lite lagom bruna ben och bara ha det underbart, jag lever för den drömmen just nu.

bling bling

Dessa tre skulle gärna få sitta i min navel i sommar, eller ja, nu också!
från puss.se

piggelin

Tjolahopp, här ligger jag i soffan, kollar på mean girls och äter piggelin. Det är den bästa medicinen när man mår dåligt. Var förövrigt på vårdcentralen idag och fick hostmedicin utskriven, det smakar usch.
Nej känner att det blir lite tråkigt att skriva eftersom det enda jag gör om dagarna är att ligga i soffan, dricka hostmedicin och be om att må bättre.
saknart

hehehe

haha gillar slutet

KAN.INTE.SOVA

ja som rubriken lyder så kan jag inte sova, vilket suger för jag måste upp tidigt och jag slutar vid sex. INTE OKEJ! Känner redan nu vilken skitdag det här kommer bli.
Ska försöka sova två och en halv timme, inte ens värt det.

I rymden finns inga känslor

Har haft en riktig mysdag. Lunchade med brudarna på stan, sen tittade vi runt på stan och jag köpte lite fint till sommaren och en vit stickad kofta, sånt får man aldrig nog av. 

Sen på kvällen blev det melodifestivalstittande hos olivia, Danny var riktigt bra faktiskt. Men som alltid är det ju några som man undrar vad dom gör där ;) 
Nej trött och sliten som jag är ska jag sätta på I rymden finns inga känslor och sen sova. Måste plugga imorgon, inte så mycket plugg men att veta att man måste göra det förstör hela dagen ;)

PUSS OCH KRAM!

tre

3 fina saker från gina som jag vill beställa snarast.
den sista ska sitta på huvudet och det är små söta fjärilar på.

Je n'aime pas les française

Jag sitter och pluggar franska, inte så kul faktiskt, men det måste göras. Har massa glosor tills imorgon, sen efter det ska jag även skriva engelska bokrecension, har försökt i över en vecka, får inget flyt i texten och jag vill inte göra den halvdant.
Så skönt att det är torsdag imorgon, för då är det snart fredag! Vet inte riktigt vad som ska hittas på i helgen men melodifestivalen börjar ju på lördag så den måste jag kolla på.
Jag börjar äntligen bli frisk, men nu blir alla andra sjuka istället så det skulle inte förvåna mig om jag åker på en omgång till.
Ska börja med engelskan nu medans jag väntar på pizza! MUMS

RSS 2.0