15.50

För en liten stund sen kom jag hem från tandläkaren och just nu väntar jag på att bedövningen ska släppa. Det är sjukt obehagligt tycker jag. När den väl har släppt ska jag ta cykeln och trampa mot hälsogymet. Gäller att ligga i när det är lov och man faktiskt har tid. Sen när skolan drar igång kommer plugget gå före. Kan förövrigt konstatera efter att använt min hatt i några timmar att jag älskar den, kommer antagligen bli så att jag mer eller mindre bor i den. PUSS KOMPISAR

new

Jag gillar den.

staden

hej! har just handlat en hatt med mamma, vi får se om jag vågar använda den haha. vid två ska jag till tandläkaren och sen hade jag tänkt träna! PUSS

hurtig

Började morgonen med att åka till gymet. Blev kondition, mage, rygg och lite armar. Nu ska jag äta och sen duscha. Får se vad som händer idag. PUSS

15.49

Ska alldeles strax dra mig till elin. Ikväll ska vi ha lite halloween-partaj hos bilby. Tror på en bra kväll!
Bjuder givetvis på bild senare- PUSS

godmorgon!

Somnade vid nio igår och ändå är jag galet trött. Men nu kör vi ändå, sista dagen innan lov. Börjar med idrott på duve, sen geografi, matte och franska.

TIPS..

..från coachen. Nej men en riktigt bra serie ni kan kolla på om ni har lust är The new girl. Väldigt underhållande!
GODNATT

like suicide

Nästan ppluggar färdigt nu. Ska bara läsa igen de olika grammatik-reglerna och sen läsa några texter. Funderar starkt på att beställa hem lite fint från hm. Ska suga lite på karamellen först.
Det ovan bland annat. PUSS

håltimme

Har haft franska, men nu har vi håltimme ett tag. Ska plugga franska hade jag tänkt. Skulle behöva en godispåse och stan ligger ju inte så långt härifrån...farligt! Nej får sätta igång nu. PUSS

två dagar, sen lov

Sussa nu, galet skönt! PUSS

rosa bandet

Jag länkar nu detta företag och deras insamling, för om jag gör det så skänker dom själva 50 kr till deras insamling till Rosa Bandet. Det kostar ingenting för mig men jag sprider detta vidare för att det då skänks 50 kr till Rosa Bandet och Cancerfonden. Sprid gärna detta vidare du också.

Jag skänkte även 50 kronor själv via sms förut.

http://www.provabingo.se/

guess I'll never know

Ska sätta igång med plugget nu. Sitter vid köksbordet, det är något magiskt med det, man får så mycket mer gjort. Två dagar kvar i skolan, sen lov. Jag lever för det just nu!
PUSS

if you leave me, i would die

Mitt uppe i en effektiv dag. Satt kvar i skolan och började med franskan, men sen åkte jag hem och fortsatte för att jag hade boken hemma. Lärt mig lite har jag gjort iallafall. Nu ska jag börja med en bokrecension i engelska, vore jäkla skönt att få den klar idag så jag kan fokusera på franskan. Men tveksamt om jag hinner.
Vid sju styr jag cykeln mot sultans norr för en fika med mina fina och saknade vänner. PUSS
Ser så smart ut i glasögon, haha.

10.21

Sitter på företagsekonomin. Alla andra pluggar till provet men jag ska inte ha det så jag har ingenting att göra. Eller vi har uppgifter men det är ju onödigt att börja med om jag inte behöver. Ska väl fortsätta kolla runt på olika bloggar och sånt. PUSS KOMPISAR

You're always there, you're everywhere. But right now I wish you were here

I can be tough, I can be strong 
But with you, it's not like that at all 
There's a girl that gives a shit 
Behind this wall you just walk through it 


And I remember all those crazy things you said 
You left them running through my head 
You're always there, you're everywhere 
But right now I wish you were here 

All those crazy things we did 
Didn't think about it, just went with it 
You're always there, you're everywhere 
But right now I wish you were here 


Damn, damn, damn 
What I'd do to have you 
Here, here, here 
(I wish you were here) 


I love the way you are 
It's who I am, don't have to try hard 
We always say, say like it is 
And the truth is that I really miss 


No, I don't wanna let go 
I just wanna let you know 
That I never wanna let go

Avril Lavigne- Wish you were here

Får mig att tänka på mina fina vänner

PA

Helt slut är jag. Har varit hos olivia och pluggat idag. Inte fan har jag lärt mig något alls. Väger just nu mellan att total ignorera att jag ska ha prov imorgon, eller så pluggar jag i några timmar och hoppas att jag snappar upp något. jag är så trött på allt. Det ska inte behöva vara så här mycket. Jag har ett franska prov som jag inte ens börjat kolla på. Jag och franska går inte ihop, så jäkla ovärt att ens plugga på för jag kommer ändå inte få ett g!!
Ber om ursäkt för mitt dåliga humör och att jag bara skriver om skolan. Det är tragiskt nog så mitt liv ser ut!

sov så sött

Jag är inte allt för glad på mig själv nu. Har inte pluggat alls mycket, jag har ätit godis och druckit läsk, jag har inte åkt och tränat. Inte min dag, har varit helt slut och inte orkat med ett piss, efter den här veckan tänker jag begrava mig i en vecka under lovet och bara ta det lugnt. Inte få panikångest för jag har alldeles för mycket saker och göra och inget blir gjort. Nya tag, en vecka sen sova och ha det gött. Umgås med mina fina vänner som jag saknar himla mycket i veckorna. Ska med andra ord ha ett riktigt fint lov! PUSS

seigemenn

så jäkla gott.

15.39

Idag är jag helt slut. Gårdagen var trevlig och när vi kom hem så var jag helt färdig.
Nu ska jag plugga aktivt i några timmar. Sedan ska jag till gymet, det behövs kan jag lova, inte varit där sen i tisdags.. Ajabaja!
PUSS

drar och öser


taking the easy way out

God morgon!
Idag har jag en lång dag framför mig. Dannes 40-årsfest är ikväll och innan dess är det en hel del att ta tag i!
Igår myste jag tillsammans med några fina, hos Olivia. Kollade idol och bara hade det bra. Nu är det dags att sätta igång. PUSS
Kvällens frisyr, helnöjd!

tagga prov

Prov i naturkunskap, det får gå som det går.........

family portrait

Jag mådde inte helt bra imorse, så jag bestämde mig för att vara hemma så jag kan prestera på topp imorgon istället. Jag har läst och läst, mer ska läsas. Bäst att fortsätta.
Imorgon firar vi Danne som blir hela 40 år. Jag kommer fortfarande ihåg när han fyllde 30, vilket minne.
Nej fortsätta med plugget, ni får lite ögongodis så länge.

nu kör vi!

Ibland blir jag fan stolt över mig själv. Jag kan nästan instuderingsfrågorna, ska bara läsa lite i naturkunskapsboken nu. Sen kände jag för att göra klart inlämningsuppgiften i naturkunskap som inte behövde vara inlämnad förrens på söndag. Gjorde även några frågor i geografi.  Nu ska jag göra anteckningar till muntliga redovisningen i engelska. I'm on fire!

wish you were here

Kan ju inte påstå att dagens plugg går så bra.. Ögonen stänger sig automatiskt när jag försöker komma igenom ett jäkla kapitel i naturkunskapsboken. Har bara två sidor kvar, den har jag läst igenom det en gång iallafall haha. Ska börja kolla på instuderingsfrågorna också. Blir nog en tidig kväll, jag är död. PUSS
Jag skulle kunna byta med melle som har det fint i London!

tisdag

Ska alldeles strax ha franska. När jag slutar får vi se om jag drar till gymet eller åker hem, det är sånt som visar sig. PUSS

Pan Am

Idag har jag inte alls hunnit med allt jag borde ha gjort. Träna har jag iallfall gjort och imorgon kör vi kettlebells också, hujeda mig. Ska ta och läsa igenom naturkunskapen och sen kolla ett avsnitt av Pan Am. PUSS KOMPISAR

söndag

Igår var jag helt slut så stannade bara hemma. Slutade med att jag låg och kollade på the last song, ensam. Helt galet hur mycket tårar som den filmen framkallar!
Idag är det plugg som står på schemat. Ska läsa ut min engelska roman och göra anteckningar till den muntliga redovisningen, ska komma skapligt långt på en fördjupningsuppgift i naturkunskap, allt för att slippa dö nästa vecka. Ska även plugga instuderingsfrågor i naturkunskap. Var förra veckan jobbig så blir denna minst lika hemsk!
Bara att sätta igång nu, så kanske jag hinner med något annat än plugg idag.
Blev för övrigt riktigt ledsen förut när jag insåg att jag missar sovmorgon imorgon, för att jag ska till tandläkaren. Ibland är livet allt för orättvist.

I hate this part

Ungefär sådär kände jag och melina innan franskan, men nu är vi lyckliga igen :D
Jag hade tänkt åka och träna nu, men jag är så slut efter den här veckan så jag känner att det ändå inte skulle ge så mycket. Ikväll blir det mys hos melina men om mamma fick bestämma tycker hon vi ska gå ut istället... Någonstans blev det knas, hon är lite speciell! PUSS

sista rycket

Min syster bäddade min säng, ganska rart. Skulle ladda över bilderna från systemkameran till datorn men det funkade inte, lägger upp det någon annan dag istället.
Nu ska jag gosa ner mig. PUSS

when I grow up

Nu känns allt så mycket bättre. Provet gick ganska bra, hoppas på mvg! Jag har städat mitt rum och väntar på mat nu. Ikväll ska mina fina vänner komma hit och vi ska mysa i massor kan jag tala om.
Sen ska jag tipsa om ett riktigt grymt silverschampo som jag fyndade häromdagen!
En lycklig tjej som taggar fredag imorgon!
Puss & Kram

turn it down

Har i princip sovit sen jag kom hem, det får jag sota för i natt istället. Blir en uppesittarkväll helt enkelt!
Rättskunskapen ska sitta, en liten franska berättelse ska skrivas och lite matte skulle behöva räknas. Nej usch vad tråkigt allt blir.
Ska be min fina mamma förhöra mig på rättskunskapen.

titanium

Kom från gymet för inte så längesen, var helt slut så jag tog det relativt lugnt. Nu ska jag starta med rättskunskapen, fan måste nöta som tusan. Kör på Johannas knep och hoppas bli lika grym! Nej nu kör vi!

nu kör vi

Har haft en lång måndag och inte är den slut än. När jag kom hem så tog jag en liten mellis bestående av rostade mackor med jordgubbssylt, gudomligt gott! Nu ska jag börja med rättskunskapen, den ska sitta tills på torsdag, med tanke på det betyg som jag vill ha så måste det sitta ordentligt! Bara att ta tag i det, ska hinna med att läsa i min engelska roman också. Nu vet ni vad jag sysslar med idag!
Hade liiiite tråkigt förut..

sunday

Idag har jag varit helt slut, sov till och med middag, på en söndag? Okej om man gör det efter skolan men på en söndag känns det väl lite sådär.. ;)
Nu hade jag tänkt skriva lite anteckningar till en återberättning av en text i engelska. Sen ska jag mysa framför tv:n. Helt okej med mig!
Där har ni en bättre bild på håret.

myslördag

Har inte orkat fixa till håret, men lovar att ni ska få se imorgon. Nu ska jag mysa med familjen.
Här är från bowlingen igår, fast det ser inte riktigt ut sådär.
Puss och kram

alive


Fa-an vad jag känner mig fin just nu.

Spontant

Igår vid fem ungefär kom jag på att mitt hår är för jäkla tråkigt. Funderade på att göra det mörkare men visste att jag skulle ångra mig så småningom och då blir det så himla jobbigt att hålla på och få det ljust igen. Jag slängde istället i två paket blekning i håret. Det är skapligt ljust! Idag ska jag slänga i en till färg för att de inte räckte riktigt igår och sen hade jag tänkt köpa silverschampo, efter det ska det nog bli bra. Tänker inte visa någon bild än, för jag har inte fixat mitt ansikte eller hår, men lovar att lägga upp en bild senare.

7 oktober 2011

Har för tillfället lunch, snart börjar matten! Imorse hade vi beeptestet och jag måste säga att jag är nöjd med mitt resultat, klarade mitt mål!!
Resten av dagen tänkte jag chilla, ikväll blir det eventuellt bowling :)
Puss och kram

Being the way that you are is enough

Så jäkla stolt över mig själv just nu. Har pluggat sen jag kom hem, bara en kort paus för mat. Jag är nästan klar. Ska läsa och eventuellt göra några uppgifter i rättskunskapen. Inser att allt i min blogg handlar om plugg nu, men jag blir skitnöjd när jag bara bestämmer mig för att göra något och sedan gör det! High on life! Imorgon kör vi beep-test, inte ens det gör mig frustrerad just nu!!

"born to be mrs. Dougie Poynter"

Har en hel massa plugg idag med. Så det tänker jag syssla med hela dagen lång. Ska fan göra det bra också!!
Företagsekonomi, geografi, franska och rättskunskap står på schemat.
Har laddat upp med te i världens finaste kopp.

plugg

Ska plugga intensivt i några timmar sen drar vi och firar Emma vid sju!
PUSS OCH KRAM

EMSI♥

Nu ni är det officiellt Emmas födelsedag, hela sjutton år, ingen barnlek längre. Du är underbar och fin på alla sätt och vis. Önskar du kunde se dig som jag ser dig, helt jäkla toppenbra är vad du är! Älskar dig en hel massa vännen min. KÖÖÖÖTTBOULLAR♥

hård dag

Min dag har inte precis varit full av nöjen. Kan ungefär beskrivas såhär:
Var i skolan och jobbade på projektarbete, åt lunch, hade franska. Åkte till UMO, tränade med olivia. Hem, duschade och åt. Åkte till melina och pluggade. Sen hem och äta igen. Nu ska jag plugga ännu mer.
Imorgon blir iallfall lite skönare!

4 oktober, 2011

Idag ska vi göra klart vårat projektarbete. Har en hel del att ta tag i!
Där har ni oss, snygga som få.

taggad tjej

Jag och min mami har precis suttit och skrivit upp vad jag ska ha för betyg i varje ämne och hon har pressat mig kan jag säga. Om jag klarar av det ska hon betala halva resan till Ayia Napa nästa år. Jag är taggad nu, ska satsa som tusan. Lite motivation är det som behövs. Nu ska jag fortsätta kolla på Svenska Hollywoodfruar.

Hejdå mitt liv, nu jäklar begraver jag mig i böcker framöver!

Thomas Sabo

Berlocker som gärna skulle få hänga i mitt armband.

just look into my eyes

Dagen började med träning på hälsogymet. Sen hem och duscha för att sedan bege sig till inferno där Johannis var med i ungdomsrevyn, riktigt duktig var hon! Nu tittar jag på senaste pirates of the caribbean, helt okej måste jag säga. När elin slutar jobbet vid strax efter tio ska jag möta henne där och sen drar vi till henne och myser galet. Vi är "lediga" imorgon, eller vi har en eftermiddagslektion men det låter bättre och säga att vi är lediga. Nej, packa är det som gäller nu.
Ungefär såhär sugen är jag på att cykla över hela stan i regnet.

little bad girl

Om ett tag ska jag bli upphämtad av Majas papa och sen drar vi oss mot skogen. Det blir bra!
Skitnöjd med sista bilden, fan vilken pingla!
Ha en bra kväll, puss och kram!

Jag läste just vad jag skrivit, hahahah det är inte jag och majas papa som ska åka mot skogen. Ville bara reda ut det!!

RSS 2.0