systemkamera

Galet sugen på att köpa en systemkamera. Någon som vet någon bra, inte alltför dyr eller avancerad, jag är ju inget proffs direkt. Vore trevligt om folk kunde kommentera vad dem har för slags systemkamera, ingen kommer ju göra det, men det vore trevligt om ni gjorde det =)
Ska antagligen dela den med syrran så slipper vi båda bli helt panka.

Nej men som sagt, kommentera!!

PUSS

tisdag

Härliga vädergudar, jag älskar er!!
Jobbet gick vädigt lätt idag när det var fint ute. Gjorde två utflykter, först för att fiska och sen för att bada i sjön. Galna barn som får bada kan gå vilt till. Förövrigt fick jag många kommentarer om att jag var osminkad idag, uppskattades inte av änglabarnen ;) En flicka bad mig rent av att sminka mig imorgon, man brukar ju säga att de enda människorna som är helt ärliga är barn och gamla.
Imorgon blir det bad igen. Härligt jobb faktiskt, från och med imorgon slutar jag vid halv tre istället för halv fyra, sköööööööööööönt. Jäkla massa jobbsnack blev det nu.
Imorgon ska jag försöka dra mig till djulö efter jobbet =)
PUSS

ha en trevlig kväll


midsommar

Ser fram emot kvällen. Ska sätta igång med en midsommarkrans alldeles strax. Ha en fin kväll, kan lägga upp bilder innan jag åker.
PUSS

shopping

väska, indiska     hatt, h&m    byxor, gina tricot

 

klackar, zara    sandaler, din sko

 

läppstift, make up store "china red"

Och sen införskaffade jag även en bh-liknande sak, halsring(ar, dom sitter ihop typ..) och ett vitt linne med urringning i ryggen.

Har förövrigt haft en mysig kväll hos majsan. Imorgon blir det jordgubbsfrkost och tillverkning av midsommarkransar :)


götet

Fick en arg kommentar från mellis om att jag skulle visa vad jag köpt i göteborg så jag ska faktiskt springa iväg och ta kort på det nu! Lägger in bilder alldeles strax!

tisdag

Ännu en lyckad dag på jobbet. Vi fiskade, jag tillbringade den största delen av tiden med att trassla ur metspön, fick även en fråga om jag ville bryta nacken av en fisk, jag tackade artigt nej.
Nu ikväll har elin varit här, mys,
Imorgon är det också jobb. Blir nog bra, ganska soft =)
Nu ska jag sussa, PUSS

första arbetsdagen

Det gick väldigt bra, var dock extremt trött så jag ska definitivt vara i sängen tidigt ikväll! Haha ett sött litet barn frågade om jag brukade prutta hel random. Imorgon blir det fiskning tror jag.
Helt soppslut är vad jag är så ska bara titta lite på lotta på liseberg nu.

PUSS

I'm looking for something dumb to do.

Haft en trevlig söndag. Skulle börja dagen med en promenad med fina flickor, men på grund av vädret så blev det lite mys i boden istället. Sen dess har jag vikit tvätt och lagat mat. Nu kollar jag på gossip girl.
Just det, kom ju hem från Götet vid halv elva igår kväll. Hade det jättebra, myste på liseberg (fick äntligen träffa min största idol Eric Saade, eller inte) och vi han även med en hel massa shopping. Nöjd tjej. Kan eventuellt visa lite saker, eller så lägger jag ut bilder när jag använder det istället. På bilden ovan har jag mitt nya läppstift "China red" från Make up store, fint skit!
Imorgon börjar jag jobba på forssjö fritids. Ska bli himlans kul.

Update: Insåg att bilden är svartvit, hahah värt att berätta vilken färg läppstiftet hade då. :)

sju sorger

Jag är jätteont i magen, ska snart gå och stoppa i mig något det kanske hjälper med tanke på att jag inte ätit något vettigt idag. 
Imorgon drar jag och familjen till Göteborg över natten. Liseberg och förhoppningsvis shopping också. Kul ska det bli iallafall, jag är nog mest taggad till hotellfrukost, så jäkla gott!!
Nu ska jag ta bort snuskigt nagellack och sen hoppa ner i bingen, sov så gott!
PUSS

en vacker dag

Väska från Miu Miu.

Bill Skarsgård

Dog lite när jag såg den här bilden på Bill Skarsgård, galet söt. Blev lite förälskad..

it's not always easy

Har haft en fin dag med maja och maja, även kallade KP. Gick runt i varje affär en sisådär 10 gånger, haha nejdå. Jag och maja drog sedan till hennes fina gula hus, jag ber om ursäkt för att jag var så lam, har gått och blivit sjuk. Vi hann även med en fika utanför Ica Nära, hahaha. Sen dess har jag suttit och kollat på när de fina pojkarna dougie, danny, tom och harry varit busiga.
Vill bara skänka lite extra kärlek till mellis. Älskar dig massvis gumman. Finns inte så mycket jag kan säga, allt tar sin tid. Kan tänka mig att McFly hjälper mot hjärtesorg, iallafall för stunden.

the town

Ligger och kollar på filmen the Town. Har inte varit så fokuserad så kan inte riktigt avgöra om den är bra eller inte. Säkert helt okej om man gillar vapen, rån och hårda snubbar.

Förut idag drog jag och Maja till djulö för att hälsa på vår vän Olivia och äta glass i stooora lass =) Imorgon drar jag och Majken ner på stan också, kul att man har så varierat umgänge när alla jobbar.. NEJDÅ Majsan duger finfint!!
PUSS

one of us

Hade detta varit en vanlig söndag hade jag haft ångest men icke, jag har ju sommarlov!
Igår var vi hos melle och åt pizza, satt och härmade apor som melina uttryckte det och sen träffade vi andra människor, det var kul.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får se. Känns som jag börjar bli sjuk så jag måste nog ta det lite lugnt iallafall.
PUSS

one of us

Hade detta varit en vanlig söndag hade jag haft ångest men icke, jag har ju sommarlov!
Igår var vi hos melle och åt pizza, satt och härmade apor som melina uttryckte det och sen träffade vi andra människor, det var kul.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi får se. Känns som jag börjar bli sjuk så jag måste nog ta det lite lugnt iallafall.
PUSS

en vacker dag

bröllopsklänning från Ida Sjöstedt.


SOMMARLOV

Nu drar jag till skolan för fika, kubb och lite firande i aulan. Nästa gång jag skriver är jag alltså en mycket lyckligare tjej eftersom jag har sommarlov då.
Ska snart iväg, bara fixa sista.
Hörs.

en vacker dag


Louboutins.

dreggelvarning

ge mig!!

heaven or hell

Ska snart ner på stan för att köpa strumpbyxor till imorgon. Har varit hos frissan idag, blev riktigt nöjd och det blir jag nästan aldrig så. Kan verkligen rekommendera heaven or hell!

Nej nu ska jag iväg,
PUSS

"power pink"

Hej. Har precis målat naglarna i färgen "power pink", skitfint. Idag har jag haft världens lugnaste dag. Drog till skolan vid ett för att se på en dokumentärfilm om delfinslakt i Japan, den var bra och sorglig. Sen efter filmen drog jag hem. Borde kanske ha gått ut men jag har suttit inne och kollat på tv.. illa!

Ikväll ska vi brudar iväg och kolla på tallåsniornas bal, tänk att det var vi för ett år sen, tragiskt att inte gå på tallås längre.
PUSS & KRAM


give me everything

Sveriges dag, i dag. Mötte upp olivia och melina för att kolla på johannis som dansade i stadsparken, så duktig så. Sen kollade vi på Ulrik, vilken pudding!! Drog till C&L för lunch och sen McDonalds för glass. Det blev så varmt så vi drog till djulö för att bada, jag fick några fans för att jag vågade hoppa i först :D
Sen dess har jag och elin kollat på The Notebook och ätit hemmagjorda hamburgare, mums.

the notebook

Åh såg just klart the notebook, hur fin film?! Måste ju säga att mina ögon vattnades lite grann.


smile

Hur awesome är inte vädret? De senaste dagarna har jag tillsammans med brudarna hängt på djulö och självklart bränt fläsk!! I dag är det inte lika varmt men det gör faktiskt inte så mycket med tanke på att jag ska ut och gräva..
Jag kan inte rynka på min näsa, det gör ont!
Får se om det händer något sen eller så stannar jag hemma med mamma och kollar på the notebook.
söta olivia & jag, snodde av mellis ♥

you used to shine

Hej!
Idag har jag grävit i trädgården, kul jul. Fast när poolen är på plats blir det skapligt nice =)
Sen nu på kvällen har jag varit hos johannis och spelat kubb med brudsen, sverre och alex, jag vann varje gång. Eller?
Ska mysa lite med mig själv, (inte misstolka nu..) och läsa slutet på magdalena graafs bok.
PUSS

RSS 2.0