fire

Kände att mina kära vänner ville ha en uppdatering och vad gör jag inte för dem?
Jag är sjuk och har varit det sen i onsdags, men då gick jag till skolan ändå, det var dumt jag blev bara sämre. Men idag känner jag mig bättre. Det måste vara fredagsstämningen som piggar upp mig! :)
Ska snart ta mig en välbehövlig dusch, nu vet ni ;)


skulle inte sitta fel att vara i solen just nu!

goodbye

tjoohoo!
Ska snart iväg och träffa johanna, blir tjejkväll ikväll ;)
Idag har jag varit på stan med familjen, två ringar blev inköpta, kör på dem idag!
Nej nu ska jag fixa sista innan jag möter upp johanna och emma! :D


PUUSSS

har absolut inget att skriva så lägger ut bilder istället








Det var allt,

PEACE

I need your love

Sitter i mitt rum och lyssnar på musik, det är nice. Jag är helt slut, borde kanske plugga lite, måste bara ta det lite lugnt först. Efter plugget måste jag ut och springa, men det suger att jag inte kan ladda min ipod, hatar att springa utan musik :( Se om jag kan låna systers ipod. Jätteintressant blev det nu ;)

Lägger nog upp lite snygga bilder senare, måste bara lägga in dem på datorn.

KISS

only the strong survive

Efter en mycket aggresiv kommentar från min kära vän olivia så kände jag mig tvingad till att uppdatera..

Maja sov här inatt efter en myskväll med mycket skratt och roligheter hos johanna! Tack för att ni är så bra<3 Nu sitter jag och pluggar, det är ju inte så kul, speciellt inte när man inte fattar ett smack ;)
Jag har varit duktig och varit ute och sprungit idag också.
Nej plugga..


du vet att jag finns här, du är aldrig ensam när du har oss!

the heart never lies

Hellu.
Jag har sovit  bort hela dagen typ, inte bra alls. Somnade när jag kom hem och sov typ till 6 halv sju ;)
Nu sitter jag och läser bloggar och sånt. Lyssnar på McFly! Guuud vad jag älskar deras musik!
Nej nu ska jag läsa några sidor i historiaboken, det blir kul, eftersom det här blev ett urtråkigt inlägg så bjussar jag på en av mina favoritlåtar.
Enjoy




Party girl

Jag är lycklig igen! Mina grabbar som jag saknat så mycket kommer snart släppa ett nytt album. Deras nya singel "party girl" är redan ett ny favorit. Åhh jag har saknat dem.



Softar och tar en kebab

Hejsan bloggen! Vi har håltimme det är trevligt. Melina vill äta nu den tjockisen, så var hon inte det :PppPpPPppp

forgive sounds good, forget I'm not sure I could

Här sitter jag i sängen ännu en söndagskväll. Sitter och knaprar på ett äpple, men det var så litet så att jag ska snart hämta ett till. Svenska äpplen är bäst. Nu vet ni!

Idag har jag gått upp vid åtta, vem gör det? Jag åkte iallafall med mamma och köpte nybakat bröd, så det blev en riktigt mumsig frukost. Sen somnade jag igen med frida i sängen, vi om några kan sova. Vad tjock hon börjar bli, det är så sjukt fint att vara gravid tycker jag. Vi har förövrigt umgåtts ganska mycket i helgen syster och jag, det är härligt, blir alltför sällan, speciellt nu när hon blir större för varje gång jag ser henne. Nästa gång ska jag tvinga henne och Tobbe att flytta hit, jag som världens-bästa-blivande-moster kan ju inte ta hand om bebisen ifall den bor i Nyköping. Jag får nog lite hjälp av resten av familjen :)
Resten av min dag är helt ointressant så jag ska inte tråka ut er helt.



Mina dösnygga shorts!

transformers

tjolahopp!
Sitter och segar i sängen, passar på att se transformers 2 också eftersom senaste gången jag skulle kolla på den så blev det för mycket prat ;) Den är grym!
Jag är sjukt trött, ska bara se klart på filmen sen ska jag ta tummen ur och göra något. Får se om det hittas på något med tjejorna ikväll :)
Nej, se klart på filmen!

Puusss

HOHOHOHO

Jag är just nu med BILBY.. KUL kan man tycka men nej ;)
Har gjort en blogg åt henne, CHECK IT OUT!

Puusss

scars

Skulle nästan vilja påstå att allting suger just nu, det är ju fan inte mycket som är bra. Min syster har typ förtid-PMS. Kommer just in i mitt rum och kastar en bok på mig och är allmänt galen för att jag sa åt henne och ge tillbaka en t-shirt. Jag orkar inte med den ungen, kan inte hon sättas på ett tåg till norge, hon kan få umgås med den släkten om hon gillar att slå folk och ha damp. Seriöst vi kommer inte överens på en fläck.
Vad är det för fel på folk?

0930

God morgon!
Nu blir det skolan för första gången den här veckan, först thé. Ska bara förbi specce och fylla på mobilen, sen ska jag möta emma!

det blir helt konstigt med ljuset i mitt rum ;)

Puusss

RSS 2.0