det är din åsikt, men stå för det!


Day 13 – This week

MÅNDAG: Slutade 18:10 lovely. Åkte hem och åt och nu sitter jag här och måste plugga.
TISDAG: Franska prov, kommer skita sig och jag kommer vara skitsur hela dagen lång.
ONSDAG: Har redovisning om en produkt/tjänst. Hatar redovisningar
TORSDAG: Svenska prov, kommer skita sig för att  jag suger på grammatik.
FREDAG: Kommer antagligen vara på bra humör för att jag är klar med alla prov, eller sur för att det gick dåligt. ÅNGRADE MIG, min bebis är planerad att komma då så jag kommer vara sjukt excited!!
LÖRDAG: Inte den blekaste, men ska i alla fall inte ligga i en soffa!
SÖNDAG: Bara ta det lugnt :)

franska

Ett litet tips, välj inte franska. Om du gjort det, välj program på gymnasiet så att du slipper språk.
Prov imorgon, kommer antagligen skita sig, men jag underhåller mig när jag pluggar i alla fall :D

2027

trött torsdag.
Inser att jag inte varit så duktig på hela decemberlistan. Det har ju varit så tråkiga saker att skriva om varje dag, kan skriva när det är något kul att skriva om istället.
Som idag när vi skulle få tillbaka engelska provet. Jag får mitt prov och det står G, jag blev faktiskt ganska chockad, aldrig gått så dåligt på ett engelska prov. Men sen visade det sig att min lärare räknade fel på 22 poäng så jag fick ett MVG istället. Tack gode gud!
det var nog allt, kan skriva imorgon om det är något kul ämne då ;)
sötaste olivia!!

Day 04 – What you ate today

Eftersom jag inte hann lägga ut det igår gör jag det nu!
Lite frestade kanske?
Ska ner på stan och leta julklappar nu :)

Day 03 – Your parents

MAMMA: Min mamma har helt klart varit min enda förebild här i livet. Hon är en stark kvinna som har många fina egenskaper! Hon är min förebild för att vad som än händer, när det dyker upp ett problem blir inte mamma helt tafatt, utan hon löser det! Mamma har varit med om så mycket och ändå alltid lyckats lösa det på något sätt. Hon har alltid tröstat mig när den andra föräldern inte bryr sig och utan henne hade jag nog varit på psyket för längesen. Men hon har inte alltid varit på min sida heller, vilket jag tycker är bra. Hon har fått mig att inse i t.ex. bråk med vänner så  kan även jag ha fel och det känns bra att ha en mamma som inte bara stöttar mig, utan även ser mina brister och kan påpeka det för mig.

PAPPA: Kan ju passa på att skriva några rader om min fader också. Han är norsk, därav jag halvnorsk. Han flyttade till Sverige för sisådär 20 år sen. Han började jobba på min morfars lastbils åkeri och träffade snart min mamma, som också jobbade där. Dom gifte sig 1993, och exakt nio månader senare kom jag till världen.
Som det är idag har jag och min pappa ingen kontakt, vi har inte hörts av sen min födelsedag i maj, då han skickade ett sms där det i princip bara stod "Gratulerar med dagen". Jag svarade aldrig på det. Min pappa har många fina egenskaper och jag har några av mina lyckligaste minnen med honom. Men de dåliga sidorna har på senare år börjat väga över de bra så har jag tagit avstånd till honom.
Jag tror inte att jag någonsin kommer få en relation till min pappa igen, han har bränt sina broar. Han är en man som är bra på att jobba och dricka. Jag vill inte ha en sådan person i mitt liv, jag behöver inte en sådan person i mitt liv.
jag, pappa och mimmi.
DANNE: Sen ungefär tio år tillbaka har Danne varit min fadersfigur och han har gjort en fantastiskt jobb! Kan inte vara lätt att hoppa in i en familj med fyra tjejor, två av dem har precis vinkat av sin pappa som de älskade så mycket på den tiden. Jag var nog ganska kritisk ett tag. Men Danne har verkligen varit min pappa under senare år och det är han som eventuellt blir morfar till mina barn och det är han som har gjort de saker som med oss som vi inte hade fått uppleva utan en pappa. Han är också en stor del av att jag inte är fullkomligt galen idag, för tro mig det har funnits stunder där jag inte varit lycklig på en fläck över allt med pappa. Men då har både mamma och Danne funnits där som stora klippor i min egna storm och det är något som jag kanske inte berättar för dem tillräckligt men så är det!
hård kille! ;)

Day 02 – Your first love

Tänker inte lägga så mycket energi på dagens berättelse. Mest för att jag aldrig varit kär på riktigt. Det var väl någon liten crush på någon kille hos dagmamman, och kanske lite i ettan, tvåan och trean, men efter det nada så vi fokuserar på morgondagens uppgift istället!
PUSS

ny klänning


snygga klasskompisar

ganska snygga tycker jag :)

Day 01 – Introduce yourself

Första dagen på min & Johannas utmaning.
Ja, mitt namn är Julia Elisabeth Röd. Jag är född den 6 maj 1994, alltså är jag 16 år. Jag lever med min familj i sveriges tråkigaste stad. Min familj består av min mamma Therese, min låtsas pappa Danne och mina systrar Frida, Oline och Ewelina. Min riktiga pappa bor i Norge och vi har ingen kontakt. Vi får snart tillökning i släkten då min 21 åriga syster Frida ska få en bebis, när som helst!
Jag skulle beskriva mig själv som knasig, bäst på att vara flummig och ganska snäll. Jag kan dock om jag vill vara riktigt elak. Jag har ganska lätt för att visa och berätta för folk vad jag tycker. Väldigt svårt att låtsas tycka om folk. Jag är också riktigt dålig på att ljuga!
Mina vänner är en stor del av mitt liv och den jag är. Det är de som får mig att må bra och vara glad. HELT ENKELT BÄST!! Skulle ju kunna lägga ut snygga bilder på dem.
Suddig bild på Maja, mig och Melina.
Jag, maja och Olivia, nyår :)
Jag och Elin :D
jag, matilda, olivia, maja och melina!
gillar att bilden blev mindre än alla andra ;)
jag och snyggjohanna! :D
Och självklart jag och snyggemma!
Det var nog allt, kommentera om ni vill veta något mer :)

RSS 2.0