I really really really don't like you

Ahh... Drama!
Det är två saker mitt liv består av just nu, PLUGG och drama! inte lite av något eller :/
 Idag har jag varit riktigt lättretad speciellt i skolan, så när en kille i min klass påstår att alla tjejer i klassen fjäskar till sig sina betyg, då jävlar, fyfan att dem kan påstå något sånt.. Jag förtjänar mina betyg och inte någon ska säga till mig att jag inte gör det!
Sen efter skolan blev det råplugg i några timmar, nu ser jag fram emot en slapp dag i gruvan imorgon :)
Sen på kvällen kom dramat, eller det slutade aldrig men :/
 USCH, men nu ska jag ha ett trevligt samtal med min bästavän,


Puuuuuuuusssssss!<3

Tell me how you want me to be

Tittar på svenska hollywoodfruar, fyfan vad störda dem är, så otroligt störda! Gud vad arg jag blir... mitt humör var ju inte på topp innan heller! Jag undrar varför!
ehm men orkar inte sitta här.



Puuuuuuussssss

I can't take it anymore

Jag orkar seriöst inte med skolan, man pluggar för ingenting, jo för att man ska kunna plugga ännu mer efter det. Och när inte valet ens ligger i mina händer suger det ju ännu mer !

Inte på så bra humör som ni märker,






Puuuuuuussssss

MY GIRLS!<3



BÄSTAVÄN-JAG ÄLSKAR DIG! MEGA MYCKET!!!

Ligger i min säng, med elin, jag älskar den flickan vi kommer alltid vara bästavänner! för vi kommer alltiiiiid älska varandra! <3
Helgen har varit jätterolig! Idag blev det hockey, kul kul.
Jag tycker faktiskt om hockey, de slåss ! :D

Haha men ska kanske plugga lite nu,kanske

höres


Puuuuuuuuuuuuusssssssss

Melinas place

Är hos melina, olivia är också här, jag ska sova hos ollan. Men nu ska vi sjunga mer singstar och ha massa kul, så bye !


Puuuuussssssssss

Pluggis.








Haha
Puuuuuuusssssssss


BAJS

Jag skulle träffa olivia men mamma tyckte jag skulle vara hemma och plugga istället:(

Puuuuusssssssss

Been on my mind

Kom just hem från Olivia! Har tittat på idol med henne, Alex, Ageer, Anton och Tim & olivias mamma, hihi :D
Innan det var vi hos henne, bara :)
Mattediagnos imorgon, plugg: JA!




Puuuuuuuuuuuusssssss

deep down under

Hellu, my friends!
Jobbig dag.. allt gick verkligen dåligt, puuhh
Melina fick sin present från mig och matilda idag, en söt väska med dragkedjor och rosa godis i, hon blev jätte glad, det är faktiskt kul att ge bort saker, fast det är ju ganska kul och köpa saker tills sig själv också;)
Maja kom hit på sin söta moppe efter skolan, kul! Vi bakade chokladbollar och tittade på Gossip Girl.
Gud vad jag älskar den bruden, hon är så skön jag älskar hennes humör, man blir alltid glad när hon är det! Dock blir ingen av oss på bra humör när det är NO som gäller, inget partyämne det ! USCH, teknik.. Bläääää!

Men men nu ska jag duka sen blir det läxor..!




Puuuuuuusssssssss


???????????????????????????????????????????

Vad är felet med mig?

.

Hemma från Olivia nu, har hängt där med Ollan, Melina, Sverker, Ager, Alex och Anton! Kulkul! :D
Ska jobba lite på so:n nu! ;)




Puuuuuuuuussssss

:D

Salut!
haha coolt att hälsa på franska!
Idag hade vi SO-prov det gick ganska bra (bara för att jag säger så kommer jag väll få IG nu :P), men det kändes bra! Sen gick jag och Melina ner på stan för att träffa Ollan och Matilda, vi drog och fikade, jag och ollan tog tacopaj:) Sen gick vi på stan ett tag, tills det var dags för melina att sticka! Då passade vi på att köpa något för hon fyllde ju i Söndags. Kan ju inte säga vad men ! Olivia och jag drog sedan till Anton en sväng sen hem.
Blir duschen och lite vänner ikväll!


Puuuuuuuuuuussssssssss


Morgon i stugorna

Snart ska jag till skolan, känns faktiskt bra, jag har saknat det! Dock har jag ju två prov idag, men det löser sig! :)



Puuuuuuusssssss

Plugg var det !

Det känns som jag pluggat hela dagen, puuhh, men det har jag inte, tur det ! Elin kom hit vid typ sju och vi gjorde en fet sallad (som jag valde att kalla den) och varma mackor, gott gott. Sen pluggade vi också, vi var hur flummiga som helst! Skrattade åt allt! :D
 
Men nu ska jag nog tvätta bort sminket och borsta gaddarna, snart bli det tandläkaren! USCH!



Puuuuuuuuuusssssss

Homework!

Hej mina vänner! :D
Idag vaknade jag typ vid 11 och steg upp då, mamma ville även att jag skulle hjälpa henne på jobbet idag så, duktig som man är gjorde jag det, kom hem vid typ halv fyra och började först med so:n sen no:n, jätte roligt men nu är jag typ klar och kan chilla lite :) Kanske ska höra vad vännerna gör? :p



Puuuuussssssssss


?

why not?

Melina Kristina Melander!

Idag blir Melina 15!
Det är stort, och jag tycker hon är värd ett blogginlägg!
Jag har träffat henne olivia och Maja idag, vi tittade på Elins fotbollsmatch, hon var jätteduktig och gjorde mål och allt, sen var ju boysen där också! ;) Sen stack vi till Melina och det är där jag spenderat min kväll, myyys !









puuuuuuuuusssssss på Melina!

right now..






Puuuuuusss

get me out of here

Jag vill träffa folk! Jag hatar att sitta inne, utan mina vänner. Jag vill ha dem här hos mig, eller vara hos dem!
Jag är på dåligt humör! :(





Puuuuusssssssss

Tio saker jag hatar med mig själv

hahah, jag garvade i flera minuter, jag ska förklara.
Jag har suttit och pluggat no idag och efter ett ska jag klottra ner mitt fullständiga namn, alltså Julia Elisabeth Röd. Jag skriver julia helt rätt, men sen när jag ska skriva Elisabeth så skriver jag istället elektron: om man byter ut sitt mellannamn mot elektron mina vänner, då har man pluggat för mycket! Så då slutade jag plugga för idag:D

Annars har jag varit hemma idag med, elin mådde heller inte bra så hon kom hit, inte för vi gjorde så mycket, jag var nog varit vaken max. 2 timmar från 1200 till 1800, plus att jag sov hela natten till klockan 12, shit jag har verkligen varit helt slut! Man blir utmattad av att vara sjuk. Sen har jag varit hos mormor och duschat, det behövdes! Men annars har det inte hänt mycket! :D

Puuuuuuuuuussss


Jag hör men jag lyssnar inte.

Var på vårdcentralen idag, det gick väl sådär.
Jag hade inte någon halsfluss, det är ju positivt. Jag hade ett virus istället, det är mindre farligt men man kan samtidigt inte göra något åt saken:( Men men sen åkte jag till min kära skola Tallås och hämtade lite läxor (nej mycket), jag hatar att vara sjuk, fan jag hatar att missa saker och det gör jag ju. Jag hatar att jag inte kan umgås med Olivia som jag saknat så mycket när hon var i Egypten, jag saknar alla mina vänner! 

En tjej som har tråkigt,







Puuuuuuuuusssssss

I'm the one

Har just varit hos mormor och duschat väl behövt säger jag bara!
Idag har varit precis som alla andra mina sjuka dagar= tråkig. Blir nog vårdcentralen imorgon.
Men nu ska jag se om jag orkar med att göra lite läxor, kanske.


Puuuuuuuuuussss

!




Han ringde, han som inte hört av sig på hela sommaren,
han skrek på mig och min mamma.
Nu är det slut,
inte en gång till ska han få behandla mig såhär,
jag tänker aldrig mer stå ut med hans skit!
Det är över nu.
Jag har ingen pappa längre!


90210

Har tittat på 90210 just därav rubriken!
Jag gick till skolan idag, men gick hem igen vid lunch, jag orkade inte med skolan och mådde så jävla dåligt. Så nu sitter jag här igen sjuk och patetisk!
Ska snart titta på Kändisdjungeln, jag tycker faktiskt personligen att det suger och inte nog med att det är dåligt så mår jag dåligt av det för  att det är massa ormar och spindlar och sånt skit med, USCH!
Men orka med er ;)








Puuuussssss

Olivia is back

Sorry för att jag inte bloggat i helgen! Ni kanske överlevt ändå? :P
Men nu till big news, Olivia är hemma och jag har träffat henne! Gud vad hon har varit saknad! <3


I'm feeling alright

Bah, jag mår äntligen bättre, tyvärr är jag inte på topp ännu, så kommer inte till skolan imorgon heller, jag vet att alla saknar mig ! :D hahah
Har varit hos mormor och duschat, nu känner man sig lite fräschare i alla fall. Sen har jag barit tagit det lugnt vad ska man annars göra när man är sjuk, några idéer kanske? :P Jag har skit tråkigt hemma, det ända bra är att jag får sova på morgonen: Tittat på idol och tittar nu på på "Lyxfällan", gud hur kan man bli så lost? Asså bruden är helt besatt av grejer, hon köper utemöbler och bor i lägenhet, men hon köper dem billigt och väntar på den rätte killen som hon ska bo i villa med! Liksom shit, hur tänker man? Det är tur att jag är så ekonomisk haha, känn ironin! :D



Puuuuusssss

Big miss!




Jag saknar den här bruden ganska mycket!


Everything means nothing


Trouble sleeping

Ja rubriken säger en hel del! Kanske för jag har sovit mycket under dagen, men när man är sjuk brukar man inte ha några problem alls med sömnen, hallå trött hela tiden, men när jag är sjuk och mår skit då får man ingen sömn alls!
När man ligger i soffan såhär, alla andra sover brukar tankarna komma fram och gud ja, det gör dem. Just nu tänker jag på hur känslig jag är, jag kan bli jätte ledsen över saker folk säger till mig, utan att det är något speciellt elakt det räcker med en enkel kommentar, dum som jag är låter jag är så visar jag det aldrig, man kan undra vaför om jag visade det skulle folk kanske sluta med dem där kommentarerna, men nej, jag har alltid behövt skydda mig från att bli sårad. Jag kan helt ärligt säga att det är inte många som vet mina innersta tankar, och det kan väl vara både bra och dåligt, jag känner ganska ofta att jag bara vill skrika ut saker, mest saker som handlar om min relation med min pappa, men jag fegar alltid ur, allting skulle vara mycket lättare om alla visste, men jag vill inte få en stämpel jag vill inte vara den där tjejen, jag vill vara den jag är utan att bli mer omtyckt eller få vänner bara för att dem tycker synd om mig, vem vet någon dag kanske jag skriker ut det bara, var berädda någon dag kommer det bli så, det är jag säker på! Just wait!

Som sagt så flyger tankarna överallt just nu svårt att skriva allt i bloggen, för jag är ännu inte säker på att jag vill att folk ska veta, men någon dag ska folk få veta, för sanningen är att jag har inte ett skit att skämmas för och det tror jag inte att jag gör, om det är något jag skäms för skulle det vara min meshet, men det tar ett tag att bli stark, och jag är bara femton jag har hela livet på mig att bli stark, även om jag redan är starkare än dem flesta i min ålder, det är inget jag har valt, jag har blivit tvingad!


Puuuuuussss


Tråkigt

Jag har just tittat på idol, gillar det programmet!
Nu ska jag berätta om min jätte intresanta dag:
Först vaknar jag vid halv sju, mår otroligt dåligt, och gör beslutet att stanna hemma !
Somnar senare och sover till ca 11, skönt! Tittar på tv och så, kan knappt äta för det gör jätte ont att svälja, sen vid typ sex, skulle vi äta och då fick jag värsta appetiten åt typ fem portioner sen somnade jag igen, när jag vaknade så hade Anton och Ageer varit här och dem var vid specce så dem kom förbi mig, satt och pratade ute, nu har jag tittat på idol som sagt, vet inte vad jag ska göra nu, antagligen bara slappa framför tv, ingen skola för mig imorgon heller :(
Saknar mina gullepluttar! :)<3


Puuuuussss

Tv- that's my thing.




Ellen just nu


Puuuuuussssss


So sick

JAG ÄR SJUK!
Fyfan vad jobbigt, jag mår så otroligt dåligt, jag kan knappt svälja för jag har så ont i halsen, jag har feber ocH jag har börjat hosta. Usch ibland när man är i skolan vill man bara bli sjuk så man slipper skolan, men fyfan vad man ångrar det när man väl blir sjuk! Jag har inte ens kunnat ha på datorn eller tv bara legat still och inte gjort något, då är man fan inte bra, speciellt jag, hallå tv-nörd här! Men men nu kanske jag ska sova lite eller bara ligga still :/



Puuuuuussss

Hihi

Jag funderar på att vara busig, who know's, kanske jag ska vara det också ! :) Jag kan dock inte berätta vad det handlar om, sorry guys!
Idag har det inte hänt mycket, ganska tråkigt i skolan, dem flesta var sjuka! :( Krya på er !

 

 

Puuuussss


Swim

Kom hem från Maja för ett tag sen, okej ett bra tag sen, jag har varit med henne och Anton idag, kulkul :) Vi gick ner till djulö och jag badade lite, och ja, jag tänkte! Årets sista dopp skulle jag tro, kanske, hihi

Hade utecklingssamtal idag, det gick jättebra, jag är supernöjd faktiskt, eller ja, jag måste bara börja tänka på vad som ska hända i min framtid, läskigt.. jag gillar nuet! :)



Puuuuuuusss

It's gettin' hot in here!








Puuuuuussss


Majsan!

Hej hallå för jag säger så ! haha
Sitter här med Maja och Ewelina, Maja kom precis på sin otroligt snygga moppe! Nu sitter vi här och tar lite kort med webkameran och spelar in filmer, vem vet ni kanske får se dem senare! :)
Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men kl 1540 ska jag på utvecklingssamtal, jippie skolan på en söndag! Och nej det är inte mitt val. Men nu ská maja skriva ett inlägg på sin blogg ! :) hihi






Puuuuussss

Saturday night :)

Ska träffa vänner ikväll, Olivia åker ju till Egypten imorgon, så jag vill tillängna detta inlägget till henne och kvällen med för den delen !:)
Men jag ska fixa mig lite nu! Det behövs om man säger så ! :) haha

Puuuuusss

Elins comeback

sitter här med elin i hennes rum efter en kväll med god mat och fina vänner, försöker fixa så gamla gänget ska träffas igen men gud vad alla är upptagna :)
Ska kanske vara social med elin nu, det vill säga om hon slutar prata med sin pojkvän snart, som hon på fredag firar 9 MÅNADER MED!!! Det mina vänner är stort ! :) 
Men...


Puuuuuussss


Duscha!

Nu ska jag snart iväg till Valla och duscha, vi renoverar ju vårat badrum p.g.a fuktskada så för tillfället har vi ingen dusch:( menmen!
Sen ska jag iväg till Elin det blir till att sova över där, kan vara skönt att vara utan päronen, hur söta dem än är! :) haha
Men nu ska jag packa lite :)
Hör nog av mig senare


Puuuuusussss

 


Skola

 Nu ska jag snart åka till skolan, usch, men jag tror vi slutar helt okej idag, hoppas jag !






Puuuuusss

She falls asleep

Sitter i min säng, jag har sovit i några timmar, tror jag. Har fsktiskt ingen koll, det känns som flera timmar i alla fall!:) Idag har det inte hänt så mycket, jag har typ inte orkat med något! Men jag ska nog läsa lite på sista Twilight nu för min sjuka mamma vill låna min dator, och det känns som jag behöver lite pluspoäng, faktiskt. Men jag kanske skriver mer senare, vem vet när jag somnar ?!:)

Puuuussss

Antibac

Haha om nu undrar över rubriken så har jag just smörjt in mig med bakteridödande medel! Nice !
Kom hem från olivia för ett tag sedan, Olivia, Elin & jag har varit nere på stan, vi fikade och cykla runt lite, satt vi  7 eleven och raggade, det gick jättebra:) Sen fick Olivia ett sms om att Maja var på sjukhuset :( Det visade sig att hennes mormor ramlat, jag tänker på dig och din söta mormor ! <3
Men nu ska jag nog sova snart, är jätte trött! :)
Och just det, grattis morfar 71 idag! :)


Puuuuussss

Plugg is the shit!

Sitter här med min laptop framför mig, jag håller på att plugga, det märks verkligen att skolan startat på riktigt nu och jag vill verkligen satsa på skolan den här terminen, jag menar då inte halvhjärtat försök utan jag ska lägga min största tid på skolan, jag vet inte riktigt vad jag vill utbilda mig till så därför vill jag inte stoppas att välja något på grund av mina betyg, inte för att dem var dåliga innan men, som sagt detta år ska jag satsa allt, lätt att säga nu iaf ! :) Men nu ska jag skriva om oljan i Irak, kommer säkert in på något krig eller två, oljan är ju faktiskt den största orsaken till allt i Irak !






snygg man är när det är pluggtime :)


Puuuuussss

RSS 2.0