kate middleton

Såg just klänningen. Så jäkla fin, ville bara gifta mig när jag såg den!

love me or love me not

Hej!
Äntligen fredag, helt sjukt att man kan längta så mycket till en dag och sen tar den slut så fort. Har haft fullt upp hela dagen. Började dagen med idrott, multiboll blev det. Verkligen min grej, allt med en boll passar mig.. Sen efter en liten historia lektion slutade vi och drog ner på stan. Myste runt, provade bh:ar som gjorde mirakel. 
Sen drog jag med cykeln för att hjälpa elinpelin med att flytta, var sjukt jobbigt. Sen hoppade jag på cykeln igen för att dra hem en liten stund, hämtade en klänning som johannis skulle låna. Hjälpte henne med håret också. Nu ligger jag och vilar för första gången idag. Ska städa mitt rum och sen kommer maja och tillbringar natten här :)
Ska hinna kolla på prince william och kate middletons bröllop också. Stressigt det blev!
PUSS

fredag

Tänkte att jag kan ju blogga nu eftersom jag kanske inte hinner sen. Ska till skolan för lite idrott och sen historia, hoppas det jag pluggade in igår har fastnat.
Förövrigt sitter jag och lyssnar å musik och taggar för att det är fredag, helt underbart. 6 veckor till sommarlov, sen kan vi ju bortse från att de veckorna kommer vara fulla med nationella i allt möjligt.
jag och ewelina i julas :)

life in plastic

Gud vilken huvudvärk jag har!! Hemsk, vill mest sova men då kommer jag inte kunna sova sen så det är ingen vidare idé.
Skoldagen gick bra, slutade vid kvart i två så då åkte jag hem och satte mig och pluggade historia för typ första gången på ett halvår. Vi har läxförhör varje fredag men jag pluggar aldrig och veckan innan lovet hade vi skriftligt och det fick jag vg+ på utan att ha pluggat, men om jag gjort det kanske jag hade fått mvg. Från och med nu ska jag iallafall plugga varje torsdag.
Imorgon är det fredag och då ska jag ner på stan för att handla present till Johanna. Sen hjälpa henne med styling tills kvällen. Sen ska jag hjälpa elin med att flytta, busy day! Sen på lördag drar jag med mig maja till västerås för lite shopping och sen på kvällen ska vi fira johannis som blev sjutton för ett tag sen =) En toppenhelg alltså.
söta maja och söta johanna :)

MILEN

Haft en bra dag. Slapp sista lektionen som var svenska, fick tillbaka ett läxföhör i historia, hade inte pluggat och fick VG+ så jag är helnöjd.
Sen drog jag och Olivia ut på en promenad, blev runt duvesjön närmare bestämt en mil!! Tog 1 timme och 40 minuter och var riktigt skönt.
Nej nu ska jag ta en dusch sen får vi se :)

onsdag

God morgon!
Idag drar skolan igång igen. Är lite mer posetiv till det idag än vad jag var igår. Känns bra att bara ha en halv vecka iallafall.
Nej nu ska jag borsta gaddarna och sen hoppar jag på cykeln.
Ha en trevlig dag!

I was by your side until the very end

Lovet är slut imorgon, känns ju jäkligt pissigt. Jag som kände för sommarlov nu, har varit på extremt dåligt humör hela dagen. Snart är det big brother, hoppas det är ett bra avsnitt annars blir jag argare.
Nej usch vad tråkigt allt blev.
Just en läsare påminde mig om att fortsätta med listan så det kör vi på imorgon!

Team gabriel

Blev ju ingen vinst i körslaget, men fysjutton vad duktiga katrineholmskören var!
Min favorit från ikväll, fick rysningar för att dom var så sjukt duktiga. Jag och johanna blev lite tårögda.. Nej riktigt stolt katrineholmare trots att det inte blev en vinst.
GODNATT

sämre kan man ha

Sitter på johannas altan och bara tar det lugnt, Snart ska vi stoppa i oss lite mat. Har badat idag också och det var inte ens så kallt, trodde det skulle vara mycket kallare. Sen efter det att vi badat ville ju inte filip och tim vara sämre så jag och johanna följde med dom till duve. Nu sitter vi som sagt här och väntar på brudarna, det blir körslaget här ikväll. VI KOMMER SÅKLART VINNA!!

Ha en fin kväll och passa på att njuta av solen!


back on track

Halloj!
Ska försöka ta tag i bloggandet snart. I dag har jag njutit av det som känns som sommar. Lite surt att vi inte har sommarlov, men sex och en halv vecka kvar innan sommarlovet känns ju som jag ska klara, sen till hösten blir det Linden. Det är bara att gilla läget!
Vid fem ungefär åkte jag till johanna där vi mötte hennes broder och hans flickvän i kubb och vi vann nästan, vilket är stora framsteg för johanna och mig. Sen kom Elin, Linda, Emma och Matilda med massa gott som vi njöt av i det fina vädret. Blev enormt sugen på att bada också men det är nästan säkert att vi tar det imorgon. Sen efter det drog vi till djulö och chillade runt i resten av staden. Flyttade uppresta tält också, livet är vilt i KÅÅÅHOLM.

Just det, ni kan ju läsa min fina gästbloggning hos gymbooiiisen om ni får lust, klick!
Jäklar vad mycket text, men det kanske finns någon fin människa som har extremt tråkigt så.. 

PUSS

bra jobbat

Nu ska jag försvinna in i en bra bok, kan ju läsa om någon annans nöjen istället för att leva mitt miserabla liv.

JOHANNABABY!!

Om man går efter den här bilden så fyller min SNYGGASTE vän 17 år idag!
de

påsklov

Det känns som vi har fått sommarlov, men icke, vi får vänta ett tag till på det.
Igår drog jag och kollade på Team Gabriel med johanna och emma. Sen så åkte vi hem till mig och åt glass på studsmattan, det spårade lite.. ;) Sen på kvällen hade vi mysigt med brudarna vid djulö, blev dock inget badande. 

Idag får vi se vad som händer, ut i solen ska jag iaf :)

himlen är oskyldigt blå

Är helt slut efter alla äventyr idag, det var sjukt kul men jag har nog aldrig varit så nervös, som tur är släppte det efter ett tag =)
Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Gick ut och la mig på studsmattan och läste ett tag, sjukt mysigt.
Sen har jag tittat på Himlen är oskyldigt blå, ganska tråkig film men bill är ju söt iallafall.
hahaha sött att olivias ena öga blev rött ;)

friday

Äntligen fredag och äntligen lov! Efter skolan följde jag med emma hem, vi spelade monopol och jag vann hihi. Sen drog vi ner på stan och mötte upp johanna och elin som hängde med på en fika.
Och idag fyller ju kära elin 17 år så snart ska familjen och jag hoppa in i bilen och köra bort mot frejgatan.
Ha en bra fredag!
jag och min söta, tandlösa syster :)

paaaaaaaj

Idag efter skolan åkte jag och Melina hem till Matilda och satte igång med bak. Det blev blåbär- och hallonpaj, riktigt mumsig var den!
Sen har mamma och jag varit på stan för att handla present åt elin som fyller imorgon, hela 17 år! Jag hann även äta tacopaj när jag kom hem, mycket paj idag.
Nu hade jag tänkt ta tag i historian, sen kanske jag drar en springtur, får se om jag orkar ;) haha.
PUSS & KRAM

I'm afraid this is the end

Halloj!
Jag kom just hem från stan, Olivia och jag har varit på byoung sen vi slutade. Vi provade massa kläder till en modevisning som vi ska gå på lördag. Blir nog mitt första och sista modelljobb, kom dit och kolla vettja, 13.00 börjar det :)
Nu ska jag sätta igång med franskan men jag antar att jag kommer vara helt lost som alltid. Google translate i mitt hjärta!
In a while crocodile.

The best thing you can do for me is just spit it out

låten är grym dock gör videon mig förvirrad.. ;)

sverrebanan aka gurkanlover

Min vän Sverker krävde ett inlägg på min blogg och eftersom jag inte vill förlora en fjärdedel av mina läsare så måste jag ju hålla mitt löfte.
Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om honom, kan ju säga att han är nog egentligen blondin, skrattar dagligen åt hans tröghet ;) haha
Han älskaaaaaaaaaaaaaar gurkan i Big Brother så han ska få en bild så han i natt kan drömma sin våta dröm i natt...
MUMS!!

himlen är oskyldigt blå

Kände att det var dags att ta tag i bloggen igen, så här kommer mitt första inlägg på ett tag.
Igår träffades vi brudar för invigningen av boden på min tomt. Det var mys på hög nivå med spel och godis, som vanligt gick det lite överstyr när jag och maja började stoppa upp godis i näsan, men det kan ju vara kul det med!

Idag har vi en underbar sovmorgon till kvart över tolv, jag behövde inte ens sätta på alarmet på mobilen, superskönt! Vi har bara matte och franska idag, sen får vi se vad som händer, måste dock skriva lite på ett arbete i samhällskunskap.
nu ska jag ut i solen bjuder på en bild från gårdagens fina väder.

PAUSE

För er som inte fattat så tar jag en liten paus, skriver när jag känner för det igen.

samedi


Igår var matilda här och vi kollade på en riktigt jättebra film, eller? Det var mysigt iallafall.
Jag har precis börjat platta håret och vid sju går bussen till norpan, som vi kommer göra osäkert ikväll.
Ska bli riktigt kul, snart kommer matilda hit för fix, får se om johanna hinner hit med sin rumpa eller om hon gör sig klar själv, det visar sig. Kanske bjuder på lite bilder när vi är klara, ha en bra dag! PUSS

RSS 2.0