Jag är kär!

:GGGGGGGGGGG

 


The lucky one

Drar iväg för att möta upp Johanna och Emma, vi ska nämligen ha biomys ikväll!


 


Onsdag

Hej! Jag ligger halvt nerbäddad i sängen och kollar på heart of dixie. Tar en liten paus i pluggandet, hjärnan kan inte ta in allt på en gång vettni! Nu ska jag återgå till serien, PUSS

Och just det, imorgon ryker mitt bruna hår, jag ska nämligen till frissan och lägga i blonda slingor!! :)

 


Måndag

Hej! Kom hem lite tidigare från skolan idag, vi fick välja om vi ville plugga i skolan eller hemma och i det här fallet kändes hemma som ett självklart val! Jag har en mördarvecka framför mig och har jag någon energi till annat när den är slut kommer jag vara mycket förvånad. Skönt att ha långhelg iallafall! Förut idag drog jag iväg en liten beställning från hm som kommer någon gång nästa vecka, en bikini och ett par skor blev det. Ikväll blir det även en promenad med några finisar!


Lördag!

Idag fyller bästa Johanna hela 18 barre! Jag sitter just nu och kollar på Disney channel och mumsar på massa gott, ganska fin lördag! Puss



<3

Ville bara gratta min fantastiska Bästavän på hennes 18-årsdag!


Elins 18-årsmiddag!

Hej! Ska om inte allt för länge bege mig mot baggetorp, dagen som vi längtat efter är här! Ska bli riktigt mysigt! Puss.


lägesrapport

Går väl sådär med mitt bloggande. Jag tar det iallafall lugnt nu på lovet och passar på att vila upp mig! Igår övningskörde Elin till Norrköping och så köpte vi mask och så, vi ska bara piffa till dem lite. Jag har också bestämt kläder tills på lördag, nu återstår bara strumbyxpromblemet. Nu ska jag sluta babbla och bjuda på lite bilder istället.

18-årsfest!

Hej! Sitter hemma hos Linda och väntar på att ta bussen mot baggetorp för att fira att kajsa fyllt 18. Har varit otaggad hela dagen för jag känner att en förkyldning är på g, men jag får helt enkelt ta det lugnt ikväll! Puss


Syster 16 år!

Idag fyller min syster oline år! Hela tjocka släkten är här och vi fikar för fullt. Jag blev även ägare av en iPhone 4s, min syster fick sin och då tyckte inte mamma att jag skulle behöva vänta hihi! Ha en bra dag, puss.


18-årsfirande

Hade 18-årsfirande för Maja igår och det var jättemysigt! Bjussar på lite bilder istället för att babbla.
Puss puss

Tisdag

Idag är det ingen pigg Julia som skriver. Jag blev väckt kvart i sex för att gå en promenad med mamma. Vi gick i ungefär 45 minuter. Det var både skönt och extremt jobbigt! Nu är jag inte allt för klar i huvudet men jag har åtminstonde avklarat dagens motion. Ska försöka röra på mig varje dag, man mår bättre då! Puss
Ögongodis, varsågod!

för lilla maja!

Vet inte hur många gånger jag loggat in på "blogg.se" för att försöka knåpa ihop ett litet inlägg till er, men det har inte gått så bra som ni kanske märkt! Har helt enkelt inte så mycket att komma med. Väntar på våren för då känner man sig alltid lite piggare och gladare!
Men när inte den verkar komma än på ett tag så får jag stå ut. Om dagarna är det musik, vänner och skolan som tar upp min tid. Idag försökte jag mig även på att springa med min något mer vältränade syster. Det slutade med att jag fick gå hem för jag tappade bort henne, eller hon kanske tappade bort mig när jag forsökta överleva det som skulle vara en liten runda. Får se när jag skriver igen. Puss sålänge.

RSS 2.0