solsidan

Godkväll :)
Jag har bara tagit det lugnt i helgen för även om jag är frisk så är jag fortfarande trött i kroppen, dåligt med energi helt enkelt.
Imorgon har jag min dödardag, få se om jag orkar stanna hela dagen. Tjugo över sex är alldeles för sent för lilla mig, jag sover ju typ då, nästan.
Sitter vid tvn och kollar på Keeping up with the Kardashians, ren tidsfördriv. Solsidan börjar snart, tror även att det fanns lite chips i skåpet, perfekt söndagskväll!

me and my heart we got issues

Stannade hemma idag också, mår inte riktigt bra ännu, har varit sjuk hela veckan. Ska snart hoppa in i duschen, kan behövas för jag har inte orkat ännu.

Fredag idag också, jag ska i alla fall ta det lugnt hela helgen hade jag tänkt så min sjukdom inte blir värre. Jag hatar att vara sjuk, jag blir så ynklig och börjat typ alltid gråta när jag har feber för jag får panik av att vara varm ena sekunden, andra kall.

whitney port & lauren conrad

Satt och kollade runt efter söta sommarplagg. Hittade skapligt fina, först några kreationer från Whitney Port.
Och några till söta från Lauren Conrads kollektion för KOHL'S.

Life will be better in spring.

Rull rulle idag. Har pluggat franska, med hjälp av min trogna vän google translate :) Sen bestämde jag mig för att storstäda mitt rum, ska strax bädda rent. Jag hann även med att baka massa muffins som jag tar med till håltimmen imorgon och sen ska jag kolla på solsidan på tv4 play, för det hann jag aldrig med att göra förut.
söta leoh som jag myste med igår :)

12.53

Vaknade nyss, eller jag låg och halvsov i några timmar men. Gårdagen tillbringades med familjen i Nyköping, fick träffa Leoh igen och gud vad han vuxit, man missar så mycket på bara en vecka. Sen följde jag med mamma och syrrorna till Valla för mat, jag blev så sjukt mätt. Sen åkte vi hem och jag kollade på Step up 3, riktigt grym film. Dansfilmer måste ju vara den coolaste sortens film, den var helt klart grym och man vill bara springa upp och dansa med faktiskt.
Idag har jag inga speciella planer och därför tänkte jag plugga, har typ inga läxor tills den här veckan men det är skönare att plugga när man inte måste det :)

you

God morgon!
Har världens härligaste dag framför mig, ska till skolan för en 40-minuters lektion i idrott. Ganska soft, sen ska jag hem igen och duscha och allt för det orkade jag inte innan idrotten. Ikväll ska jag kolla på High school musical 3 med brudarna och Ewelina har även en liten gympauppvisning som jag ska hinna med :)
Hörs och syns!

nowhere left to run

Tjolahopp!
Har faktiskt haft en riktigt bra dag, vi slapp sista lektionen så vi slutade vid ett istället för tjugo i fyra, helt okej! Jag och Melle följde med Ollan hem och vi satte oss och pluggade matte och även lite franska. Jag hann med en tupplur i Olivias soffa också. En bra tisdag!
PUSS&KRAM

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

Haft min långa dag idag, slutar tjugo över sex men idag hade vi "tur" och fick sluta vid kvart i sex istället. Jag somnade direkt när jag kom hem och  nu sitter jag här lite piggare, fast jag ska sova snart.

Måste ha slagit något slags rekord i natt, somnade vi kvart i fyra och skulle upp kvart i sju. Det var ganska skönt. Jag låg i alla fall och kollade på Golden Globe igår natt och gud vad fina vissa var. Justin Bieber har hottat upp sig och ser lite mer manlig ut nu, jag gillart!
ska sussa nu, godnatt!

twister


hos emma

Har tillbringat natten hos emma, det var meningen att johanna skulle sova här också men hon fick för sig att åka hem vid halv fyra i natt, så kan man ju också göra ;)
Vi var först hos johanna igår och spelade twister, sen släpande vi oss hem till emma i snön. Har riktigt snygga bilder från igår, kan lägga ut några senare.


skapligt snygga bruuudar :)

01.32

vi märkte ju alla hur det gick med renoveringen, skit! Hade bestämt mig för hur jag ville ha det ungefär men sen när jag skulle göra det så sket det sig. Tar tag i det någon annan gång ;)
Kvällen har tillbringats med mina flickor hemma hos ollan. Kolla på Let's Dance som riktiga pensionärer, men ingen var direkt sugen på annat än mys. Hör och häpna men jag tänkte faktiskt göra några uppgifter i franska boken, vi har nämligen fått eget ansvar att göra kapitel fem och sen är det upp till dig själv att klara en diagnos. Passar mig alldeles utmärkt, har alltid varit bättre på att jobba hemma.
btw, liknande skor är något jag tänker införskaffa till sommaren :)

renovering

blev sugen på nytt så jag ska börja fixa nu!
PUSS

Left a small town, never looked back

Goder afton!
Skolan igång igen, jippie! Får i alla fall träffa mina sötnosar varje dag och det är ju inte fy skam!
Efter skolan blev det besök hos emma där även johanna (numera brunis) Hagström var :)
Kände för att locka mitt hår såhär på kvällskvisten, jag ser ut som en pudel. Hoppas de lägger sig tills imorgon.
Dags att sussa nu, tidig morgon! 
PUSS

leoh

Snart skolan igen, orkar inte med den. Dock är det ju bra att vi går mot rätt årstid nu, eller först ska det vara vinter tills april. Fick just kontakt med johanna på facebook, den muppen är i Egypten. Hon kommer hem på onsdag vilket är tur för jag saknar henne!
Idag har jag i alla fall inte gjort något mycket, bara myst med Leoh. Lägger ut några bilder!

välkommen till 2011

Har inte bloggat alls på väldigt lång tid, ar loggat in på blogg.se för att sedan bara logga ut igen.
Det har hunnit bli nytt år och det firades med roliga typer, helt klart nöjd!
Sen dess har jag somnat sent och vaknat sent, bara tagit det lugnt med vänner. Igår sa vi hejdå till Johanna som åkte till Egypten, ganska elakt och lämna oss i kylan. Men om en vecka är hon tillbaka :)
Nej fysjutton vilket tråkigt inlägg.
Lägger ut lite random bilder från 2010.
Slutade på tallås, saknar den tiden!
en tripp till gröna lund i somras :)
tillbringade många sommarkvällar med de här tokarna!
började på duveholm och hamnade i samma klass som melle och olle, toppsnopp!
kära maja blev stadens lucia! :)
Lilla Leoh kom till världen!

RSS 2.0