UTMANING PÅ G!!

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – Something that made you change
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Your current love
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – One last moment
Johanna är du på eller?????

HAHAHAHA

JAG DOG, SPECIELLT VID 1:14!!

EMMA ÄR BÄST!


pieces of me

härliga söndag, vanligtvis hade det varit ironi i det men inte idag, har studiedag imorgon så det känns faktiskt jäkligt bra. Ha varit allmänt seg hela dagen, så har bara legat i sängen, skippade till och med julskyltningen..
Men senare ska det bli pulkaåkning , mysigt på hög nivå!
Tänkte lägga in lite bilder, men tar det senare istället, så kan ni få se bilder från pulkaåkningen också!

MAJA KIND♥

Jag är så sjukt stolt över min vackra vän som blev Katrineholms Lucia!!
Grattis tusen gånger, du kommer helt klart bli den snyggaste lucian på länge!
En bild på maja och mig, från våran snyggaste sida ;)
PUSS PÅ DIG MIN ÄLSKADE VÄN!

party girl

Dagen har gått väldigt fort. Blev onsdagsmys hos olivia igår och sen sov jag där. Jag var lite sliten idag, men dagen har som sagt gått fort, ska plugga lite sen blir det Kenza & Tyra show!
Har bad imorgon, kul. Hittar inte mina bikinitrosor, kööööörigt. Ska leta nu.. Önska mig lycka till!!
PUSSS
gillar olivias röda ögon!

on the first page of our story, the future seemed so bright

Tjolahopp!
Kom hem för inte så längesen, måndagar är härliga.. Eller inte. Är ganska galet trött men väntar på att mina lakan ska komma från torktumlaren så jag kan bädda ner mig i en fräsch säng. Mina allergiutslag är inte att leka med, kallar dom det fast jag inte vet vad det är, ser hemskt ut, jag liknar en prickig korv. Hoppas på resultat från blodprovet snart, tills dess får jag ta mina allergitabletter och hoppas det blir lite bättre. Sjukt ointressant det blev nu..
HÖRS!

tattoo


riktigt sugen på en tatuera mig, typ en sån som på bilden ovan. Dock inte den texten eller sådär stort, mer ihoptryckt. Har försökt hitta en text, men har inte riktigt bestämt mig än..
Sen har jag ju lite tid på mig, mamma älskar idén men vägrar låta mig göra det innan jag är 18. Ett år och sex månader på mig :)
GODNATT!

to die for

inga ord behövs

16.11

Är jag inte ett teknikunder? Jag lyckades installera mojset så att nu kan ni njuta av bilder från de senaste dagarna. hihi
Johannis och Jullis hos olivian en mysig kväll!

Resten av det glada gänget :) PUSS på er!
AnnaSara, jag och det är meningen att johanna ska vara med också ;)
Hohohoh
Syster och knaskusiner på fars dag :D skulle kunna vara syskon alla tre :)
mohaha, don't mess with me!! Glasskrig med ewelina och jag vann! när vi ändå nämner det så vann jag över emma i vattenkrig också, krig är min grej!
Och på tal om ingenting så var jag på vårdcentralen idag för att mina sjuttons exem kom tillbaka. Fick ta ett blodprov för att se om jag har en allergi och har jag det så får jag komma tillbaka för ett stickprov.. Usch hoppas att det inte är något. Eftersom jag levt med mjölkallergi största delen av mitt liv vill jag gärna inte ha någon annan allergi.
Ha en bra dag snyggingar, det ska jag ha!

hold me until I feel no pain

Goder afton!
Jag har faktiskt tänkt blogga de senaste dagarna, men det har inte riktigt blivit så. Jag har lekt med min mobil, varit arg på den för att det inte funkade att installera grejset så man kan lägga in bilder från mobilen till datorn. Så det är ju meningen att det ska finnas massa fina bilder här som beskriver vad jag gjort de senaste dagarna, men icke sa nicke. Det funkade ju inte :( Måste fixa det någon dag, har bara inte haft energi idag. Är allmänt sur och har ont i magen :(
Nu ska jag sova, eller leka mer med mobilen.

svart

trött julia vid datorn. sjukare än igår. tröttare än någonsin. surare än på länge för min mobil är försenad.
Men imorgon är det fredag och det känns toppen! Vi börjar tolv, har lektion i 45 minuter, that's what I call megasköööööönt!!
liiiiite mosig, haha

B.Young

Hejsan.
Nu skiter vi i förskylningen och ska ha kul istället, det blir VIP-kväll på B.young. Det blir nog så grymt så, snart kommer johannis och henne daddy och hämtar mig och Emma :)
Ha så kul!

allting börjar om

GOD KVÄLL!
Dagen har varit jobbig. Jag har gått och blivit sjuk samtidigt som melina och olivia var sjuka idag, så jag kände mig lite ensam. Tänkte faktiskt gå hem men en fika med emma och johanna efter skolan fick mig att fortsätta. Lite motivation löser allt, önskar jag hade mer när det gällde skolan.

Ska snart hoppa ner i bingen och hoppas på att vara bättre imorgon, ska bara läsa igenom samhällskunskapen först.
KISS & BAJS!

00.35

Tjolahopp.
Idag var den dagen när jag slutar 18.20 så jag var lite trött och somnade vid åtta ikväll, nu är jag vaken men ska sova nu. Hoppas jag är riktigt utvilad imorgon!


NÖÖÖRDAR!!

above the noise

Känns som om jag behöver lite luft, har inte varit ute på hela dagen. Jag är trött och det är skola imorgon, men sen är det bara 6 veckor kvar till jullov, det ska jag klara! Det är också bara sex veckor kvar tills min systers bebis är beräknad, ser fram emot en liten kotte som jag kan leka med.

Jag ska nog plugga lite nu, samhällskunskapsprov på onsdag, har även för mig att vi har franskaläxa tills på tisdag. Ska nog kolla upp det..
Just det, skulle ju få min nya mobil i fredags men icke sa nicke, med min vanliga tur så blev den försenad och nu ska jag få den på torsdag istället, det värsta är att min syster har fått sin så jag blir ju skapligt sugen.
PUSS PÅ ER!

ny mobil på ingång

Som jag velat ha en ny, den kommer nog någon gång i veckan :)

RSS 2.0