Sorry guys!

Men jag kan inte lägga in en dagens för att jag hittar inte sladden, :(
men jag ska iaf sova nu, först ska jag odla lite jordgubbar :D haha

puuuussss


FV!

Hahaha, jag är besatt, jag har börjat spela Farm Ville på facebook, så himla kul, tänkte bara låta er veta det!:)

Puuuussss


Julia är nu cheerleader! :)

Haha lägg märke till rubriken för imorgon ska jag bli cheerleader, vi ska ha ha spex-foto imorgon i skolan så.. Maja Melina & moi ska vara cheerleaders :) Det ska bli ganska kul faktiskt!
Jag har typ inte tid att skriva så mycket, vi har massa läxor, SO, Engelska & Franska!
nej men hejdå Sverige & hej Irak:)

Puuuuusssss



Slängde in en bild också, tänkte ni ville se hur jag såg ut idag på klassfotot! Man ser inte vad jag har på mig men vem vet jag kanske slänger in min första dagens outfit senare, det vore väll kul ? :)


You used to call me

härlig helg säger jag bara, vara med en riktigt bra vän, inga föräldrar och så jävla skönt att stanna inne och komma hem tidigt, vi har lagat mat och moffat i oss massa gott :D
tack för helgen, säg till nästa gång dina päron åker iväg :)

Idag då? Jag och Olivia kom hem till mig typ vid halv två, vi åt porterstek, så himla mumsigt:) sen satt vi typ och chillade vid datorn, efter en stund kom elin, hon var snäll och tog med sig lite kläder till imorgon, vi ska ha klassfoto, inte pepp alls btw. Sen stack vi till McDonalds och åt lite sen träffade vi Anton och pratade med honom ett tag tills det var dags att sticka hemåt. Jag måste upp tidigt imorgon, ska duscha och det tar sin lilla tid!


Men ska nog sova nu så man är pigg och kry till imorgon för OMG det vore ju typ bahh hemskt att ha påsar under ögonen imorgon !! :):)

Puuuuussss


I don't wanna dream

Nu sitter jag här i mitt rum och lyssnar på en ny favoritlåt, Out from under- Britney Spears, haha jag brukar inte gilla henne musik så jätte mycket men den här är bra.
Ska snart cykla iväg till olivia :) sen blir det utflykt så ni hör nog inte mer av mig förrens imorgon, miss me :D
Puuuusss

Ollan i telefonen

Haha pratar med olivia i telefonen, eller just nu pratar ewelina med henne men.. vi går igenom vår packning, det är inte så mycket att packa menmen det är ju bra det, fast jag och olivia får lite panik över att det så lite att packa :)

Men snart ska jag sova så man är pigg:)


puuusss


Just let me fly away

Tillbaka..
Hände lite i affären så jag typ, är arg, mitt hjärta slår i tvåtusen. Jag träffade på min förra bästavän, absolut inte längre, det hände lite grejer, hon vinkade glatt som om hon aldrig sagt dem sakerna hon sagt till mig, det gör mig nog mest, arg.. så jag sprang därifrån, usch hur fan tänker människan, gud vad jag ville slå henne, men jag använde mitt sunda förnuft och sprang därifrån!
Det värsta var nog att jag minns så mycket nu, jag ville verkligen bara skjuta undan det men, nej så blev det inte. Jag hatar att erkänna det men, en del av mig saknar våra roliga minnen, även om jag just nu får fram dem dåliga!

Btw.. Olivia, mamma gick med på att jag sover hos dig i helgen, men hon behövde lite övertalning:)

men nu bär det iväg, kankse ska smaka lite godis som igentligen är till imorgon, hihi bus på hög nivå :D'

Puuusss

Shopping

Har just ätit, nu är jag mätt och belåten  :)
Ska snart handla med mamma till imorgon, japp nu ropar hon efter mig :)
puuuussss


: )

Hej
Kom hem från skolan för ett tag sedan, vi fick sluta en halvtimme tidigare, ganska mycket skönt :)
Skulle kanske träffa Olivia men hon mådde inte så bra så.. det blev inget, en annan gång snygging!
Ska typ börja fixa lite inför imorgon snart, vi ska gå i typ en och en halv timme, till en stuga sen ska vi sova där, klassen och a1, jag  ser faktiskt fram emot det, det kan bli riktigt kul. Och ett litet + för att vi är lediga efter kl 1100 på fredag:D
Men nu ska jag gå och hacka paprika åt min mamma, kul !
puuuussss


Städat :)

Nu är jag klar med min städning, satte även upp lite nya gardiner och bytte ut några lampor, lite mysigare nu, mer höst. Jag vill inte att sommar ska vara över men kanske dags att inse det nu ! :(
Jag tänkte visa några snygga webkamera bilder på mitt rum, och ja, jag vet det ser ut som ett killrum. Mitt och mammas höstprojekt är att tapetsera och göra om, kan bara inte bestämma mig om jag ska ha mörkt och mysigt eller ljust och stilrent, vad tycker ni?

Jaja här kommer bilderna och ursäkta kvaliten! : )






Slängde in en snygging-bild på mig själv också, hihi :)
Puuusss

Home alone !

Nu är jag hemma igen och sitter i mitt trevliga vardagsrum! :D
Snart måste jag göra något mindre trevligt; städa mitt rum, USCH! :(  Men jag har ju haft kl hela dagen så jag måste väll göra något tråkigt så jag kan ha lite kul också : )
Puuusss


nu är jag med i matchen!

Nu tackar jag Maja och Ellinor som har fixat en blogg till mig, eller Maja har väl mest gjort det man inte behöver tänka så mycket på men tack ändå!
Btw, nu har skaffat blogg, om det var nån som inte märkte det. Jag kommer bli uppdaterarn med stort U!
puss

RSS 2.0