NYÅR!

Tjubba bubba:)
Nu sitter jag i soffan, har varit i duschen och är nu ganska fräsch, ska snart börja med mitt hår, det tar sin lilla tid förstår ni. Sen ska jag fixa sminket och sånt skit. Efter det får jag skjuts till olivia och går därifrån med mina söta flickor! Jag är fett taggad! Det kommer bli toppen!
Hinner nog inte skriva mer, men skriver antagligen något imorgon!

Puuusss

haha älskar den!




så jävla skön reklam! ligger typ och dör av skratt :D


Puuusss

softar

godmorgon!
Vaknade för ungefär en timme sen, ja det kommer bli jobbigt när skolan börjar igen ;)
Vad händer idag då? Jag ska nog ha en riktig julia-dag, raka benen, plocka ögonbryn, duscha o.s.v

Jag ligger nu och spelar hjärter på datorn, jag vet lite no life, men what to do?

Ja, jag har inte så mycket mer att skriva, onödigt inlägg, jaja!



Puuusss

NYÅRSFRISYRER!

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!!
VILKEN?







ett, två, tre eller fyra?




Puuuussss

make it pop

hejsan hoppsan!
Jag sitter och har musiktorka! Kom gärna med förslag på låtar som man inte hört tre miljader gånger förut.
Idag har jag tagit sista gradasil sprutan, nu kan man ju känna sig lite säkrare att man inte får livmoderhalscancer iaf, det  är ju bra det, även om det inte är säkert att man inte får det senare. Jag ska göra allt i min makt för att slippa cancer! Tycker nog att det är den hämskaste sjukdomen, den tar med sig så många oskyldiga och det finns så många olika sorter hudcancer, lungcancer o.s.v USCH! okej nu känner jag att det blev lite dubbelmoral eftersom jag just varit och solat solarium men, det ska jag nog sluta med, vill inte ha hudcancer!

Jag har varit med elin på stan också. När vi var inne på hm så gick brandlarmet, men jag tror att det var falsk då hm öppnade sen igen. Jag köpte iaf lite grejor. Kate Moss parfym, glitterspray till håret, fyra par örhängen & lösögongransar. Det var nog allt min pussgurkor!

Puuusss


dags att komma tillbaka

ligger nu och typ skakar i soffan, är helt svag och skakig, antagligen hungrig! Tur att en av mina favoriträtter är på gång nu då, nämligen pommes, kött & sås=oslagbart!
För övrigt saknade jag att blogga, jag inser nu att jag är ganska dålig på det och kommer antagligen aldrig bli bra på det men jag ska fortsätta kämpa ett tag till! 
 
Ja... vad har jag haft för mig?
I lördags var jag med elin, men sen senare på kvällen mötte vi ollan och käkade på american pizza, gud vad gott & gud vad mätt jag blev! Sen gick vi och mötte Tom, Lars & Ageer och gick hem till Elin, det blev lite snöbollskrig och annat bus. Sen sov jag hos Olivish, vi hade det nice, pratade massa och det var ju inte lite härligt det!
Sen på söndagen stack jag tidigt för jag skulle med familjen till norrköping. Jag fyndade lite på rean, det blev iaf en jacka, en väska och en lite fin t-shirt :)
Och just det i fredags köpte elin och jag tillsammans säsong fyra och fem av One tree hill, gissa om jag nördat det senaste dagarna? :P

Det är iaf det jag har haft för mig och imorgon ska jag på jakt efter plattång!
Men nu är typ maten klar! YES!

Puuusss

Juldagen

Hejsan svejsan!

Jag vaknade för typ en timme sen. Jag har hunnit med att äta julmat, även fast jag inte tycker om julmat, men jag åt rostade mackor med räkröra, mums!

Men nu tänkte jag berätta om min julafton, det blir ganska mycket detaljer, om ni inte bryr er så tvingar jag inte någon att läsa.
Jag vaknade klockan sju, jag var sjukt trött men jag ville öppna paket så jag gick in till mimmis rum, men hon ville sova ett tag till så jag sov en timme till. Och då när jag vaknade så gick jag upp och letade efter strumpan. och så öppnade jag mina paket, jag fick klänningen jag hade igår (den på bilderna), strumpbyxor & en STOR ring. Sen åt vi frukost hela familjen, sedan städade vi lite i sista minuten och gjorde oss iordning. Sedan kom elin och hennes mamma och stannade ett tag, jag fick ett jätte fint halsband av elin, det var ett hjärta och hon har ett likadant fast en stjärna. Hon fick en svart kimono som hon önskade sig, hon blev också nöjd. Sen var de tvungna att åka igen och då chillade jag bara tills släkten skulle komma. Frida och Tobeb koom först klockan ett, sen en halvtimme senare kom mormor och morfar & tillslut kom också morbror calle och familjen.
Då åt vi. Sen vart det Kalle Anka och jag somnade efter ett tag. Sen när jag vaknade var det dags att öppna paket, ja blev riktigt nöjd. Det blev ringar, kläder, ett par skor (de rosa som jag ville ha :D), lite presentkort och sånt och lite pengar och så, men det mesta kommer nog gå till en ny jacka.

Julen var riktigt rolig och jag är jätte nöjd med både klappar och dagen i sig.
Idag händer nog inget speciellt, eller jo elin kommer nog senare när hon varit hos sin papa, eller inte hos honom, men firat jul med honom och den släkten.

Men men nu orkar ja inte skriva mer, mitt G på tagentbordet är riktigt segt, har nog spillt något skit på G:et, K! jag vet!


Puussss


COOL

Jag sitter nu i min extremt sköna morgonrock, pratar i telefonen med bästavän och beundrar mina nya ringar:9

 






Puuuusss


JULAFTON <3333333333333

:) I'm happy!
Bjuder på bilder istället så kan jag berätta om det imorgon.





little girl

tjabba va!
Idag har jag letat julklappar, men köpte bara till mamma. Så jag söker efter människa/människor som vill följa med på shopping imorgon? ja, ni kan mitt nummer.

men jag är trött, gick upp tidigt imorse, U S C H !

Puuussss

Julklappar

hihi min mamma bad mig öpnna ett paket ikväll för att hon köpt en klänning som hon var osäker på om den passade eller inte. Jag tackade ju inte nej till det. Och jag älskar klänningen, det är meningen att jag ska ha den på julafton men jag tror nog att det kanske blir min nyårklänning också. Den kommer ifrån hm, ska faktiskt visa en bild.

okej, det var ju en ganska liten bild, men jag hoppas ni klarar er iaf. Jag tycker faktiskt att den är riktigt snygg och bra satt den.

Just det, slingade håret idag också, hos min låtsas pappas kusin, hon är typ utbildad frisör (K-varning), det blev mycket blondare tycker jag. Jag är rätt nöjd, ska bara köpa silvershampoo imorgon på stan.

Men jag är fan trött, ska kanske sova, eller nej.

Puusss


morning after

Hallu:)

Vi har jullov nu! :D fy tusan så nice.

Igår firade jag och Elin med kinamat, det var superdupergott, sen var vi en liten stund och det var nicebajs.

Idag ska jag antagligen göra slingor i mitt hår, svarta tror jag! Klockan fem är det planerat. Men jag orkar inte skriva mer, jag tror min mamma ska laga god mat idag, hoppas på det!

Puuusss

New shit

Jag har jobbat på designen på bloggen ikväll, det ser ju ut som skit men jag får ha det här så länge tills jag fått upp mina skills på Picasa. Haha

Men nu ska jag sova för jag är super trött!
IMORGON ÄR DET JULLOV! :D
 

Puuusss


Glömsk!

Ah just det, skulle visa bild på pepparkakshuset!

                                                                                                                   haha, snodde från olivias blogg! :)


Puuusss


Lördag

Hejsan:)
Har precis vaknat, jag ser förfärlig ut (säger man så?). Idag ska jag nog kanske på hockey vid halv tre, men jag vet inte riktigt, måste duscha & allt, som sagt ser ut som ett miffo.

Igår bakade jag som sagt pepparkakshus med matilda och olivia, det blev fett bra, jag tror vi vinner! haha naaat!
Sen stack matilda för hon skulle till sin bror, tror jag:P
Jag och olivia tog ett varv på cykeln, det blev ett varv till Melina, jag tror vi störde för Sverker var där men men, skit samma, haha. Sen åkte vi hem till ollan igen tog det lugnt, åt lite godis. Sen blev jag bjuden på mat, lax, fett gott! Sen försökte vi få med folk ut på promenad med oss, tillslut blev det en pproomenad med Melina, Sverker, Lars, Gurra & sen olivia och jag då! :)
Sen var det dags att sticka hemåt.

Nej, nu ska jag titta på Hannah Montana!


Puuussss

I guess I'm just a sucker for love

Hejsan!
Tänkte skriva ett litet inlägg såhär på morgonen, ska snart åka till ollan för att möta upp vännerna och sen vidare till skolan. Sen ska vi bara se luciatåget som elin, maja & melina är med i, så det blir nog roligare än det brukar vara iaf. Sen ska jag, matilda & olivia till olivia och baka pepparkakshus, great day!

Puuusss

Jag bjuder ju på mig själv iaf!



Puuusss

When there's no road to get to your heart

Haaaalllluuuu!
Ligger och nördar Justin Bieber, jag vet inte om det är hans musik eller han själv jag blivit så beronde av. Det är nog faktiskt lite av båda. Jag skulle kunna sitta 24/7 och titta på intevjuer och liknande med honom, men jag försöker ha ett liv också!

Har märkt att jag aldrig beskriver mina dagar i detalj, tänkte att jag skulle passa på idag, ifall någon är intresserad av att veta!?
Idag har faktiskt varit en ganska bra dag, första lektionen var matte, och vi fick tillbaka ett oförberett prov, fick 17 av 40 och 14 var godkänt, jag blev faktiskt nöjd, för att inte kunnat plugga något på det. Sen spelade jag, Petra & Andreas mattespel och jag vann, haha. SKILLS! Sen hade vi volleyboll, kan ju inte påstå att vi i 9a2 är så bra på att förlora och inte på sporten heller för den delen, men kul har vi iaf när alla springer som tokar efter bollen, eller alla gör ju inte det men (och ja, jag är medveten att jag kan vara en av de alla), jaja vi försöker och det är ju huvudsaken.
Sen lunch, det var julbord idag, jag tycker personligen inte om julmat, det skulle vara hemmagjorda köttbullar, men annars går det bort, satt iaf och hade riktigt mysigt med Oliva, Elin, Matilda, Ida, Matilda, Ellinor & Linda. Fick skaplig julkänsla!
Nästa lektion upp var So, det var chill satt och lyssnade på Malin hela lektionen då hon pratade om Alfred Nobel eftersom det är nobeldagen idag.
Sen hade vi franska, det är ju inte superkul, men vi titttade på film i datasalen, tillslut vill säga, haha.
Sista lektionen var No, det var fett nice haha, nej men satt typ och pratade med grabbsen hela lektionen, mycket intressant! Lite blev gjort iaf, väldigt lite, men men.
Sen slutade vi! :)

Efter det har jag varit på systers dagis och tittat på lucia framträdande, det är så lucia är bäst, men små gulliga ungar som sjunger så det tjuter i öronen! Det är riktig jul-feeling!

Men nu ska jag hoppa in i duschen om jag orkar, antagligen inte, men kan ju låtsas att jag är fräsch! Annars ska jag väl bara nörda den otroligt charmiga & snygga Justin Bieber!


Puuusss


zzzzzeebra!

hej ligger nu och ska sova med min bästavän som är här, det gillas. Dagen har tillbringats med henne, vi har chillat och myst! :D

Men nu ska vi väl som sagt sova, godnatt!


Puusss

you're all alone

Jepp
Mycket händelserik dag! Jo, jag hatar nu SOFIA HELENA LJUNGBERG & SIMON (NÅGONTING OVIKTIGT) ANDERBO! Kan inte vara tydligare med det, för de förtjänar fan varandra! Lika idiotiska, skulle faktiskt inte bry mig om dem försvann från jordens yta, skulle inte blinka. Nog om dem!

Sen efter skolan var jag med Maja och vi jobbade på vårat briljanta företag. Haha så seriöst!

TTYL!

Puussss


Söndaaaaag

Hallu :)
SItter i mitt rum, är nyduschad och fräsch nu iaf. Jag somnade nog inte förrens klockan fyra inatt, jag läste ut min bok, den var faktiskt riktigt bra. Sen gick jag upp vid elva för jag skulle fixa min syster, (hon har gympa uppvisning idag) det är rock-tema så jag har fixat henne. Sen runt två ska jag och Olivia till Duveholmshallen för att titta på syster och bästavän.
Igår tog jag det bara lugnt, var så sjukt trött, så jag låg och tittade på youtube-filmer med Justin Bieber, seriöst, fett gullig. Jag är fan lite nere i honom, haha
Kolla bara in  det här klippet med honom!



"so I heard you were single" haha

Men nu ska jag jobba lite om Christy Brown, om jag orkar vill säga!



Puuusss

I'm gonna be with you

Hejsan
Har haft en riktig myskväll med familjen, tittat på idol, hoppas Tove och Erik kommer vidare till finalen, men Calle är fan grym asså! Såg just att Calle gick vidare, så nu är frågan, Tove eller Erik? Jag tror nog Erik, hans röst är stört bra, men jag hoppas ändå på Tove.

Har som sagt bara myst ikväll.. Händer i helgen? För jag vill träffa folk när jag har varit sjuk så länge! 
 
Puuusss


morning after dark

hej hej!
sitter och nördar spotify, försöker få lite fredagskänsla och då är "bad romance" perfekt!
Men bloggar mer senare!


Puuuuss

nu; duschen




puuusss

New moon i helgen?

Ja, jag vet skulle se den för typ två veckor sen men jag blev ju sjuk av piss-vaccinet så det blev ju inte så.
Nu sökes iaf sällskap till Twilight New moon på fredag eller lördag, hör av er om ni är intresserade!


pusssss

Just nu; PLUGG

Har pluggat sen jag kom hem jätte mysigt, nu sitter iaf några av verben, men är sjukt trött, har ändå inget intressant att säga. Eller jo det skulle vara att Maja och jag är briljanta och vi kommer bli grymma entreprenörer!



Bjuder på en bild;

Busig kanske..





Puuussss


Jag älskar julen

Shit, det är fan snart jul! Hjälp vad niceish!
Jag kan typ alla no frågor nu så jag ska bara läsa igenom alla papper och så sen ska jag plugga på franskan, sen klar, puuhhh :)

Bjussar lussar på några bilder! Haha

 

 

Puuusss


Somnar snart..

Jag sitter här igen vid köksbordet. Jag är så trött, behöver sova, jag höll på att somna men vaknade för att jag var så täppt i näsan, så jag tog nesseril. Fyfan jag måste sova ett tag eller något. Fyfan två prov dagarna efter varandra, h e m s k t !

Men men ska plugga nu eller sova har inte bestämt mig än...


Puuusszzzzzzzzzzzzzzz

RSS 2.0