russian roulette

ligger nu nerbäddad och ska fan sova, ska läsa igenom NO:n först och SO:n men sen ska jag sova!


Puuuusss

Je ne peux pas étudier de plus, qui cherchent à arrêter!

haha pluggar franska, därav rubriken. Det betyder "Jag orkar inte plugga mer, funderar på att sluta!" haha
sitter här med 14 franska verb, inte nog med att man ska kunna 14 st verb, utan man ska kunna böja dem på 6 olika sätt, hemskt. Jag kan ett verb iaf, tur att vi har haft läxförhör på dem så att de sitter någonstans långt bak förhoppningsvis. Sen måste jag plugga NO också det tar aldrig slut! Lärarna är ju så dumma de inser ju inte själva att det går dåligt på proven för alla lägger proven sista veckorna. LÄRARNAS FEL FÖR VÅRA BETYG!


Puuusss


just nu;

sitter jag och äter min goda macka som jag tillverkat, ska snart plugga!


Hihi



Puuussss

pluggapluggaplugga

Sitter här vid köksbordet, det gör jag alltid när jag har massa plugg, FYI liksom :D
Jag är klar med The Voyage nu iaf, alltid något. Nu sitter jag med NO:n.
49 instuderingsfrågor, kuuuul!
Jag har iaf gjort de 31:a frågorna
49-31=18
bara 18 frågor kvar! Blev lite matte där också, för nejnej jag använde inte mobilen för att räkna ut det där :P

men nu ska jag fortsätta med NO:n för jag måste göra klart den ikväll!
Btw, är det någon som vet vad vi ska göra i SO:n så är ni välkomna att höra av er!


Puuusss

1:a advent

hey vaknade just av min familj som lackade ur totalt för att jag sov till två, hemskt.

Men idag ska jag nog iaf duscha, det behövs kan jag ju säga!
Sen ska jag plugga, atom och kärnfysik, franska verb typ 15 stycken i 6 (!!!) olika formen, usch. Sen något so grejs också men det fattar jag nada av så jag vet inte hur det blir med det, har inte ens alla anteckningar, ;D bra jobbat, tror det blir skola imorgon, bara den där jävla hostan kvar nu.

Aja ska ta vara på min tid ensam i huset nu, fyfan vad jag älskar när ingen är hemma förutom jag, så otroligt skönt och slippa allas tjat!


Puuusss

and silence speaks louder than words

a l o n e


Godmorgon, God lunch?

hejsan
har just varit hos vårdcentralen, muppar hela bunten. Seriöst de är verkligen okunniga, inga svar på ingenting. Först när läkaren kom in i rummet så är han klädd i en stor vit typ soppsäck, skydd över munnen och typ två par handskar på varje hand, seriöst jag ska inte bita dig. Jag kände mig som värsta mars-människan. Sen kommer dem med svaret, "nej, det kan nog vara vad som helst, hem och vila", men det hade jag kunnat gissa själv liksom. Jag vet inte kanske jag tittar för mycket på tv, de på grey's t.ex. bara säger det är det här som är fel, sen gör dem något åt saken, men men inte i verkligheten.
Dagens diss är fan okunnig sjukpersonal!


Puuusss

Nooooot sooooo gooooood

Hejsan!
Jag ligger utslagen i soffan, jag mår dåligt igen, blir nog vårdcentralen imorgon, såhär dåligt ska man inte må, jag har antagligen någon influensa, kanske svininfluensan, ingen vet. Usch jag är bara trött och är jätte öm i kroppen & sen snuva och hosta ska vi inte glömma, bajs också.

Jag gjorde NO- prov idag, det gick sämst. Seriöst min lärare typ skrattade åt mig när hon läste igenom provet. Jag mådde ju inte bra där sista lektionen så jag får fan skylla på det.

Annars idag har jag bara sovit och legat still. FYFAN säger jag bara! 

Men grattis till jätte söta melina och sverker som har en månad idag, seriöst de är så gulliga tillsammans! 
 
Men..


Puuuusss

Skolan imorgon.

Jag ska till skolan imorgon!
Och ja jag är glad, det kommer jag ångra men shit samma. Jag har inte varit i skolan sen i tisdags förra veckan så.. jag har saknat folk. Och jag hoppas alla mina älsklingar är där imorgon när jag kommer!

Idag har jag varit lite piggare så jag har duschat och handlat mat med mamma. Ikväll har elin varit härr och det gillar vi big time, vi försökte dansa till Single ladies med beyonce, det gick inge vidare men många skratt blev det.
Sen har jag tittat på desperate housewives, bra bra.
Jag ska nog sova snart...


Puuuusss

39 graders feber

usch usch usch!
Jag hade trettionio graders feber tidigare idag...
Nu är jag lite bättre men det blir väl sämre om ett tag, det är så jag mått sen igår. I onsdags mådde jag bara skit hela dagen, bara låg i min säng och kallsvettades.
 

Puuuss

skit

bajs

VILLL SEE !


SUUUUUUG!

Jag missar New moon ikväll, BAJS BAJS BAJS. JAG HATAR DET, JAG HATAR MITT LIV!
KUK, NU KOMMER ALLA KOMPISARNA HA ETT ROLIGT ETT MINNE OCH JAG KOMMER INTE VARA MED.

Miss

Jag saknar julen, men snart är det jul igen! :D

jul -08!




Puuuusss

keep you much longer

Tjabba tjena hallå!
Har faktiskt tagit tummen ur röven och  fixat iordning mig, haha. Jag gick också till specce och lämna tillbaka en film, och hon i kassan frågar om jag om jag hyrt filmen igår! Nej jag låtsas att jag hyrde den igår, för det är ju inte som om dem ser när filmen hyrdes när de skjuter in den i datorn igen, nej nej. Haha
Sen gick jag mot nyhemshallen för att se en liten stund på Majabajas & Bonkis match, men när jag ser att en massa bilar är påväg därifrån inser jag att jag är lite sent ute, aja ska iaf kolla på deras första match som tränare imorgon, mina kära vänner är coola.
Men nu sitter jag och undrar vad som ska hittas på ikväll, nu när jag ändå gjort iordning mig :P haha måste ju passa på!
Ajaa we'll see!




Puuuuussss


don't come around

halloj.
Kom hem strax innan tolv, efter en nice kväll hos melina. Men nu efter ett samtal med bästavän så är jag riktigt trött & redo att sova så jag kan acceptera morgondagens utmaningar.  Jag har inget planerat för helgen, men vet iaf att jag ska på basketmatch på söndag. Hääääärligt! Men har dock ingen att gå med, hör av er om ni inte har något för er.
Men som sagt bingen, eller snart iaf.


Puuuusss

fredag, och jag mår bra!

TJAAAAAAA! :D
Jag kom hem för ett tag sen, häärligt. Sista lektionen var musik & det har faktiskt blivit jättekul nu när vi håller på inviduella projekt. Man har liksom bestämt själv vilken låt man ska spela för henne, alltså är det en låt som man gillar & då blir det ju kul.
Jag är på så jävla bra humör. Så jävla glad, det är fredag & jag gilllllllllllarT! BIG TIME!

Vad händer ikväll då? Vet inte riktigt, men det blir väl att umgås med vännerna skulle jag tro iaf! Vi får väl se, men nu ska jag iaf fortsätta lyssna på hääärlig musik och parta för mig själv!

En sak är iaf säker, ni kommer höra ifrån mig!


Puuuussss


MUMMA

Tjoobre!
Sitter nu i soffan, har tittat på Grey's nyss, GUD vad den serien är bra! Love it.
Jag gick förut till affären för jag var så otroligt sugen på chips, så jag gick & köpte chips & dipp. Nu sitter jag här typ femton kilo tyngre, lite äckel mätt & ganska trött.
Snart ska jag nog sova, väldigt trött är jag. Skola imorgon det blir bra. Det är konstigt hur trött man kan vara på skolan, men när man har varit sjuk, då vill man bara tillbaka.


Puuuussss

Skolan here I come

Japp, som ni kan läsa ska jag till skolan imorgon, jag har saknat alla människor.
Idag sov jag till typ två, fyfan så skönt. Sen efter Maja & Olivia slutat skolan kom de hem till mig med godis, åhh vad jag älskar dem där två! Seriöst vill man ha min kärlek, ta med er en påse godis och kom hem till mig :D
Haha jag är på ganska mycket bättre humör. Och ikväll blir det bara plugga lite matte, duscha & titta på grey's, helt okey enligt mig!
Men nu ska jag plugga lite matte, vem vet ni kanske har tur, jag kanske skriver ett till blogginlägg sen:)

Puuuuuuuuussss

Skolan here I come

Japp, som ni kan läsa ska jag till skolan imorgon, jag har saknat alla människor.
Idag sov jag till typ två, fyfan så skönt. Sen efter Maja & Olivia slutat skolan kom de hem till mig med godis, åhh vad jag älskar dem där två! Seriöst vill man ha min kärlek, ta med er en påse godis och kom hem till mig :D
Haha jag är på ganska mycket bättre humör. Och ikväll blir det bara plugga lite matte, duscha & titta på grey's, helt okey enligt mig!
Men nu ska jag plugga lite matte, vem vet ni kanske har tur, jag kanske skriver ett till blogginlägg sen:)

Puuuuuuuuussss

P.L.U.G.G.

Hey, sitter här vid köksbordet, funderar på om jag ska till skolan imorgon, eller om jag ska gå och göra proven sen åka hem igen? Ja, eller göra matte och NO provet när jag mår bra igen.. Fast det vore så himla skönt att ha det gjort så att jag kan koncentrera mig på SO provet nästa vecka.

Idag vaknade jag klockan tio i tolv, jag har bara sovit hela dagen och mellan det, tittat på tv. Skönt, men nu ska jag plugga, ses


Puuuuuuuuuuuuusssssss

Måndag

Hej hej.
Jag ligger i soffan, jag är ganska sjuk, jag är så svag & känner mig som en levande zoombie. Idag har jag bara sovit & legat och degat.
Just nu ligger jag och tittar på Jerry Springer, fyfan vilken serie asså. Just nu handlar det om en kille som har börjat ligga med en annan kille för att tjejen som han är tillsammans med väger 180 kg (!!!) & satte sig på honom när han tog den sista pizzabiten, hahaha. Vad sjuka människor det finns i denna stora värld!
Snart blir det 90210, LOVE IT!


Puuuuuuuuuusssssssss


hope

TJATJA!
Medans olivia haft en bloggdag, har jag haft motsatsen.
Jag har iaf varit i duveholmshallen med elin sen kom boysen & efter ett tag kom även Olivia, vi hade trevligt när vi tittade på fotboll.
Annars har jag bara dansat & umgåtts med familjen. Tittat på One tree hill har jag också gjort, jag älskar den serien, det är så spännande.
Min hälsa är väl inte den bästa just nu, jag är helt jävla dyngförskyld. Jag funderar på att stanna hemma imorgon, jag mår fan skit! Vi får se imorgon bitti, om jag stanna hemma bloggar jag ju såklart!
:D
Jo men nu ska jag läsa min bok, den är inte så bra egentligen men, den kanske blir det om jag fortsätter läsa den.


Puuuuuuuuuuuusssssss

Home again

Hallå
Sitter på golvet i vardagsrummet, kom just hem. Har varit ute och gått med Elin, Tom, Ageer & Anton. Trevligt värre! Mycket prat & skratt! haha
Sitter nu och tittar på Sweet Home Alabama, kan vara en av mina favvo-filmer. JAG ÄLSKAR DEN!
men nu ska jag sitta och titta på den med några av mina favorit personer, syster Frida, Bästavän & mamma! :D haha

Puuuuuuuuuuuuuusssssssssss


BÄSTIS-KVÄLL!

Elin är hos mig, hon kommer sova här inatt! Det gillas massor. Vi behöver en kväll för oss själva, får se vad vi ska göra.

En sak är iaf säker! Vi kommer ha kul som vanligt!





Puuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssss

Don't come around

TJATJA! :D
Sitter i köket och nördar spotify! Ska typ göra mig i ordning snart, ska på någon match som elin spelar, eller det är typ en cup men jag är ju inte så insatt så, Olivia ska med.
Jag kom hem tidigt i morse, eller halv tolv, sov hos olivia. Hade jätte trevligt där igår. Massa folk det var skönast när dem flesta var i källaren & jag, maja, matilda, elin, lars & ageer satt och tittade på film:P
Skriver nog senare,



Puuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssss

I don't belive you

Hallojsan!:)
Sitter i köket & lyssnar på musik.
Kom hem för ett tag sen, skoldagen har varit jobbig & numera hatar jag Emil och Anna-Greta... usch! Så jävla arg jag blev. Usch! Men tack MELINA & MAJA, ni är sånna fina vänner!

Händer idag då? Jaa ska nog träffa lite folk, tror vi ska kolla på The proposal, fyfan vad den filmen är bra! Så det blir nog inte så mycket mer. Ska nog hoppa in i duschen snart för jag är fan inte fräsch! Menmen.
Slänger in en dagens senare också! Jag vet att ni längtar.


Puuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssss


MTV Europe music awards

Tittar jag på nu! :D
Fett bra,
ska nog sova i soffan ikväll så jag kan se klart..

Imorgon: FREDAG! :D



just nu.


Puuuuuuuuuuuusssssss

PLUGG!

Hejsan!
sorry dålig uppdatering, jag vet, jag skäms.
Jag sitter & pluggar, har gjort det hela dagen. Ska skriva en bokrecension, blää så jävla jobbigt! Inte är jag klar efter det, nej nej... då är det engelska som gäller. Men vet ni vad, jag klarar mig för det är fredag imorgon. Fy tusan vad härligt, den här veckan har gått i raketfart. HAHA, raketfart, vem säger så egentligen?

Men ikväll blir det nog bara plugg & kanske MTV Europe music awards :) Kanske skriver mer senare! :)
Och just det, Bonkis har fått tandställning & hon är urgullig i sin! :D



Puuuuuuuuuuuuussssssssss

delat byte...

Tjohooo! :D
Hur mår ni? Jag mår ganska bra är fett trött så jag har bestämt att släcka lampan klockan nio ikväll, behöver verkligen sova mer om nätterna, så vi får se hur det går, men men. 
 
Dagen har tillbringats med Maja, vi har alltid kul! Vi bestämde oss för att vara lite vilda och bryta oss loss från våran bak-tradition. Vi gjorde nachos med ost på och satte in i ugnen & doppade i tacosås. Det var ganska gott faktist, inte det godaste jag ätit men fan inte det äckligaste. Sen tittade vi på The Proposal, den är fett skön, en riktig skratt-film! Haha efter det satte vi på min spellista på spotify och dansade, syrrorna var också med & fan vad vi ägde, det var ju inte helt barnvänliga danser vi bjussade på. Efter ett tag gick grannarna (i min ålder) förbi. PINSAMT! men men, det kan vi bjuda på.
Sen åt vi pannkakor också, MUMS!
Men nu måste jag läsa i min bok, recensionen ska vara klar på fredag & jag har inte ens läst halva boken, PANIK! :D



Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssss


he says everything I need to hear

HejHej! :D
Vad händer jao?
Jag sitter i soffan, jag håller på att dö av smärta, okej nu kanske jag överdrev men, jag har spänt tandställningen idag, bajs vad ont det gör! Nu har iaf min tand kommit fram, så om vi har tur behöver jag inte ha tandställningen så jätte länge till. Dock så sa de att min tand måste vrida och vändas på, tydligen ligger det 90 (!!!) grader år fel håll. Aja bara jag inte tvingas genomgå en till operation i munnen, ni kan ju fråga min klass hur jag mådde efter det! :D
Jag har sovit ända sen jag kom hemifrån tandläkaren, alltså typ klockan tre, jag blir alltid extra trött av att gå till tandläkaren. Men nu vet jag inte vad som händer, efter som jag känner smärta just nu vill jag inte göra något. Det kanske är något bra på tv? Ska nog trösta mig med julmust och kanske lite chips, det skulle Kjell (min söta & inte alls äckliga tandläkare, som sbsolut är fräsch och använder handskar), haha. Men vet ni vad? I don't give a shit! :D



Puuuuuuuuuuuuuuuussssss

Halloween-outfit

Tänkte visa bild på hur jag såg ut på halloween:)
Jag var en fe!:D






Puuuuuuuuuuuuuuuuusssssss


Söööööööööööndaaaaaaaaaaaag

hej bloggen!
Förlåt för sämsta uppdateringen ever!

Idag har jag iaf varit på hockey med Melina och Olivia. De vann, 8-2. Sen stack jag hem och åt, mums fillibabba. Efter det så åkte jag till Olivia igen och, jag, melina & olivia stack till specce och handlade chips & dricka. Jag bestämde mig för att inte äta onyttigt, det gick ju inget vidare, men jag höll mig ett tag iaf. Sen var bonkis tvungen att sticka hemåt. Maja kom lite senare och det var super nice att träffa min gulleplutt igen.
Efter One tree hill var jag tvungen att sticka, mamma är lite grinig för tillfället så...
Nu sitter jag här, funderar på att ringa en annan sötunge.



Puuuuuuuuuuuussssssss

RSS 2.0