snabbis

Sitter på hotellrummet i Österrike-Zell am See. Österrike är sjukt fint, så otroligt mysigt, man känner sig ganska välkommen här!
Imorgon kommer vi äntligen fram till Italien. AWESOME.

Saknar alla mina vänner!
Godnatt och
Puusss

C'ya

Imorgonbitti drar jag iväg till Italien, kommer bli sjukt härligt!
Ha det underbart, sakna mig inte allt för mycket ;)
Kommer sakna alla mina pluttar!
PUUSSS

resfeber

Hahaha jag är en typisk mes som blir helt fnittrig och busig innan man ska någonstans, jag känner nu att det börjar, jag beter mig som en femåring igen. Springer runt och hoppar och sjunger, min familj är rädd, jag brukar kanske inte alltid vara så glad mot mina kära familjemedlemmar ;)
Imorgon ska vi i alla fall till stan och köpa det sista inför resan, jag behöver ett par solglasögon eftersom en viss Frida satte sig på mina ;) Ska även införskaffa mig en bikiniunderdel, jag har tappat mina svarta och de var ändå sugiga eftersom resåren sög, vilket resulterade i att de ramlade hela tiden. INTE OKEJ! Jag vill även ha en långklänning, men vi får se vad budgeten tillåter ;)
Jag ska även träffa mina kära vänner imorgon för sista gången innnan vi åker, kommer sakna alla brudar. Det suger att jag inte hinner säga hejdå till Maja & Emma också. Maja kommer ju hem på natten till onsdag och Emma åker från norrland på onsdag, men vi träffas direkt när jag kommer tillbaka, ellerhur?!
Nej nu tänkte jag sussa, eller kolla på One tree hill.
Puusss

Perfect only in imperfection.

Hejsan svejsan!
Vad görs? Idag har jag hängt med min snygga vän Olivia Olsson, har varit där hela kvällen faktiskt, det behövdes vi har alldeles för roligt för att inte ses, så jag tycker vi bättrar oss med det! Vi har i alla fall haft en riktig mysdag, One Tree Hill och godis, en riktig Julia-Oliva-dag.
Vi var ju tvingade att mysa lite extra eftersom jag åker på onsdag och hon på torsdag, till samma land, vilket sammanträffande. Kommer sakna alla mina vänner! Tycker faktiskt om er, tro det eller ej, haha.

Nej nu tänkte jag gå på jakt efter mer godis, förvånad någon?? ;)

min söta vän & jag :)


Puusss


somebody to love

Hejsan!
Tänkte skriva en ursäkt för att jag inte bloggat den senaste veckan, men skitsamma, det är ju sommar och jag njuter för fulla muggar! På onsdag ska vi till Italien, familjen och jag. Blir borta i ungefär två veckor, kommer sakna alla, men det ska bli jätteskönt att åka till ännu högre tempraturer (förhoppningsvis).
Den senaste veckan har spenderats med elin då hennes päron tar semester, då får jag hoppa in som barnvakt. Har badat och solat, passat på att njuta av solen som sagt.
Min kära syster har fyllt år, hela 5 år!

Nu ska jag sluta babbla.


måste ju säga att det känns helt okej!


lilla skruttsyster 5 år!

Puusss

tack för hjälpen

det känns bättre nu när jag vet att jag kan gå på hula-hula party ;)
Puusss

I'd rather be you

Nu ska jag iväg till johanna för lite spelade som vanligt :)
hahhaha
Puusss

bloggdags!

Som Johanna sa, det är bloggdags!
Ja dagen har varit mysig, vi sket i att vädret var pissigt och drig till djulö ändå, vi myste, badade pch bildade band. JEJ är nu inte bara namnet på tre vänner utan också namnet på ett mega grymt band! Har haft en jättemysig dag i alla fall.
Imorgon ska drar jag med vännerna till djukö om vädret tillåter! :)
Emma och jag i ett nötskal ;)
Puusss

minigolf

Så spenderades kvällen, här kommer bilder;




Som vanligt ballade allting ur på slutet ;)

Puusss


♥mcfly♥


Ännu en favorit, älskar texten och Dannys röst! Åhh gud jag är som besatt igen...

♥mcfly♥


Kan vara den bästa låten någonsin, blir som kär på nytt!

kvällsfunderingar

Goder afton!
Jag sitter och läser modebloggar, och funderar på livets stora frågor. Vilken blandning tänker ni nu, men jag blir så sugen på att ta upp mitt intresse för kläder och mode på riktigt, börja sy kläder. Jag ser många plagg och tänker det där hade jag kunnat sy själv och det skulle ju kunna vara riktigt bra om man vill ha en klänning och man vet exakt hur den ska va, men man hittar den aldrig i en affär, sånna stunder skulle jag vilja sy egna saker, så jag har bestämt att jag ska ta upp mitt intresse för att sy egna saker! Vem vet, i framtiden så kanske alla suktar efter mina kläder, man måste ju få drömma ellerhur?!
Ha en trevlig natt!

Puusss


!

funderar på att lägga ner bloggen, skriver ju ändå bara olämpliga saker, ellerhur??

de senaste dagarna

Puusss

ECLIPSE

DEN VAR AWESOME!!!!!!!
Jag kom på mig själv med att sitta och le hela filmen, den var den bästa hittills av alla filmer!
Roligaste av allt var när den var slut, det blev lite trångt när alla skulle ut samtidiigt och min gravida syster är lite skinkig ;) Så när någon råkar komma emot hennes bak så skriker hon högt och ljudligt "Sluta pilla mig i arslet!!! Hade jag velat ha något i röven hade jag köpt en dildo!!!!!!!" fyfan vad jag garvade och skämdes lite, men sen kom jag på att det här är nyköping, jag kommer aldrig träffa dessa människor igen ;)

Puusss

RSS 2.0