go your own way

Måste bara säga att jag älskar vädret mer än allt just nu! Att det ska bli 26 grader imorgon känns ju också okej. 
Idag hade vi sista måndagen, galet skönt det ska bli med sommarlov! Kommer sakna duve lite måste jag ju säga.
Vad ska man ha på sig imorgon, kommer ju vara galet hett ju!
Ska sova eller kolla på film eller något!
galet stekiga klasskompisar.

7 fucking skoldagar kvar!!

SEN SOMMARLOV! Hur underbart?
Har förövrigt massa att se fram emot. Skolavslutning, Göteborg med familjen och massa lata dagar. Sista långa måndagen imorgon, skapligt fint!

Förövrigt sänder jag en tanke till underbara Johanna! Du är fantastisk vännen ♥.

Har haft en toppenkväll m...

Har haft en toppenkväll med mina fina flickor! Ligger nerbäddad och ska se senaste bigbrother avsnittet sen sussa. Imorgon ska jag hjälpa johannis med en engelskauppgift och jag vill övningsköra också, får se. PUSS

round & round

Kom hem för typ en halvtimme sen, tillbringade natten hos syster. Kommer just från duschen så nu är det dags att klä på mig!
Efter skolan ska jag ner på stan och sen tillbaka till syster som jag ska färga håret på :)
PUSS

23:49

Idag har jag varit med familjen och storhandlat, gäller att passa på när lönen kommer :D Ska bli gott med frukost imorgon, illa att tänka på frukost innnan man ens somnat?
Annars har jag läst ut en till bok idag. Första boken av serien Tillsammans av Denise Rudberg. Fin skit, så gullig bok! Blir skapligt sugen på sommar av att läsa den, men snart så, snart är den här!
Nu ska jag sussa, NP i franska imorgon. Ställer in mig på att jag får noll poäng så blir allt annat en bonus. Man kan ju inte vara duktig på allt här i livet, med tanke på hur det gick i engelskan är jag nöjd oavsett!
Simma lugnt, PUSS.

bara inte du

Skitskön dag idag. Slutade efter NP i matte som förövrigt gick sådär, kan ju be till gud om ett G iallafall. Sen åkte jag hem till syster efter ett varv på stan. Myste med henne och Leoh, att sova lite hann vi också med!
Sen har jag läst ut min bok också, närmare 340 sidor på två dagar, starkt jobbat! Dags att skaffa ett liv kanske?
Nu har jag iallafall tänkt mig att plugga lite, måste bli klar med historian, men min lärarare har aldrig sagt när det ska vara klart och då orkar inte jag göra klart det, fast jag kanske borde.. Nu är det iallafall snart sommarlov och satan vad jag ska njuta!!
Ha det fint!

OBSESSED

Bokmal som jag är så måste jag berätta att jag lånade hem Katarina von Bredows bok "bara inte du" idag och jag har redan läst över 200 sidor. Ja den är grym, som alla hennes böcker!
När jag ändå är inne på ämnet böcker så beställde jag hem The Last Song och magdalena graafs bok idag. Längtar tills jag får ett paket i brevlådan!!
Godnatt.

catching up

Middagen i lördags kunde inte gått bättre, det var skitkul verkligen. Kanske inte borde improvisera tal dock, men alla som var där är riktigt fina människor och underhållande som få!
Annars har allt bara rullat på, träffade en fin präst i söndags. Har aldrig skrattat så mycket i kyrkan, mer sånt så går jag gärna till kyrkan.
Imorgon slutar jag tidigt sen drar jag till syster som skadat sig, vet inte längre om hon är klantig eller bara har otur.
Btw, fick MVG på engelska nationella, underbart, aldrig varit så lycklig över ett betyg!
PUSS

Jag ska ha en riktigt fin kväll!


get it right

Vaknade för ungefär en halvtimme sen. Vid tolv ska jag och Olivia dra oss bort till lövåsen för att inhandla allt gott till våran middag ikväll. Sen ska vi fixa oss och göra all mat. Kommer bli hur mysigt som helst, kan ju inte bli annat än awesome när vi brudar är i farten!
Imorgon ska jag på konfirmation i Hällefors, mammas kusin ska ge sitt liv till gud. Kan ju bli intressant. Hoppas vi kommer hem någorlunda tidigt för jag måste göra klart ett litet historiaarbete.
Ha en trevlig dag idag, det ska jag ha!!

äntligen fredag!

så känner jag ungefär!

torsdag

Äntligen, imorgon är det fredag!! Fyfan är helt slut i hela kroppen, sov lite hos olivia förut...
Imorgon är det skola som vanligt, beep-test på idrotten, kommer gå jäkligt illa. Sen efter skolan ska jag till en man och prata lite. Kanske kör något flyttlass också. Så lycklig över att min syrra flyttar till stan!
Nej nu ska jag skriva klart ett arbete om Kuba, har gett mig fanken på att ha det klart tills imorgon.
PUSS

dags att bita i det sura äpplet.

Världens längsta måndag, check!
Ligger nerbäddad och ska kolla på senaste desperate housewives innan jag somnar. Helt slut i kropp och själ.
Måndag borde verkligen vara förbjudna, kan ju inte finnas en människa som gillar dem. dock har vi bara två fotolektioner kvar och det är ju den lektionen som förstör min måndag. Galet vad jag blev taggad på sommarlov nu, sista biten kvar nu!
Imorgon kommer dock bli en sämre dag eftersom jag måste ta tag i något som inte är kul alls, fan att det kan bli så fel.
PUSS

23.17

Har ägnat kvällen åt hockey, inte riktigt min grej, men när sverige spelar måste man ju kolla. Gick väl sådär.. Men ett silver är ju inte fy skam det heller.
Nu är det dags att sova eftersom vi har mördardagen imorgon men det är bara tre stycken kvar nu så jag ska nog överleva :)

jag och bästis.


get back up again

Skitglad över att sverige kom trea igår, det bevisar ju faktiskt att det kan gå bra för oss, gäller bara att skicka rätt bidrag. Sånt som är lätt att komma ihåg och artister som små flickor sitter och skriker på för att dom är så söta, då kan vi banne mig vinna hela skiten.
Idag har jag inte haft mycket för mig, gick till Speceritjänst för och hyrde life as we know it med katherine heigl och josh duhamel. Den var faktiskt riktigt bra, både skrattade och grät. Sen dess har jag försökt komma igång med historia redovisning, ska prata om kubas historia efter andra världskriget, men jag kommer ju inte på hur jag ska börja. Snart börjar allt bra på tv och då lär jag ju inte få något gjort så ska jobba effektivt en halvtimme nu. Inget bloggande och inget facebook, annars kommer det aldrig funka.
PUSS OCH KRAM

snälla bli min igen

Milen är vad  jag sysslat med idag. Hade inget att göra så jag tog med mig ipoden och gick ut. Det tog cirka två timmar men då gick jag till djulö där olivia var och pratade med henne. Riktigt skönt var det!

Ikväll ska vi brudar till elin och jag ska iallafall se eurovision, sen om dom andra gör det eller ej det vet jag inte.. ;)
Ska börja göra mig lite fin,
PUSS

annie

Hola!
Har haft en riktigt bra dag med främst olivia, men maja kom och joinade oss en stund. Jag och olivia gick först på stan där jag handlade ett halsband (som jag är dökär i!!), ett vitt linne och en långklänning. Supernöjd. Sen åt vi på c&l. Sist men inte minst drog vi oss till vår kära aula, där vi såg musikalen annie. Den var väldigt lång, men kan inte säga annat än att dom var duktiga!
Sen jag kom hem har jag kollat lite på Eurovision men alla bidrag är så jäkla ruttna så jag orkade inte se mer, kollar väl senare för att se om sverige går vidare eller inte. Mycket möjligt att det sitter många 10-åringar i hela europa och skriker Aadam Sade (Eric Saade, same shit).

Nu ska jag se om det kommit något nytt avsnitt av min(a) favorit serie(r).

could you be an angel?

Vi hade ju en finfin sovmorgon till elva idag, bara det att när vi kom till skolan fick vi reda på att vi började inte förrens ett. Jag, Melina och Olivia löste det med att gå ner på stan och luncha på c&l. Sen drog vi tillbaka till skolan för några lektioner, inte så värt.
Får se om jag ska bada idag kanske, det visar sig. Ska iallafall ut i solen nu.

PUSS

tell me about your feelings

God morgon!
Jag ska om typ 30 minuter till skolan, har en härlig sovmorgon till elva.
Hoppas vädret håller i sig idag för jag har långklänning på mig, skapligt skönt det är.
HAVE A NICE DAY!

jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in

Satan i gatan vad jag är trött, har sovit tre gånger sen jag kom hem. Gissa om jag kommer kunna sova i natt. Sitter iallafall och lyssnar på veronica maggio och måste ju säga att hela hennes album är riktigt bra och jag brukar inte ens tycka om sån musik speciellt mycket.

Ska snart läsa igenom några sidor i min svenskabok och eventuellt skriva lite om den vackra Paulus som skrivit finfina brev i nya testamentet, ni hör ju vilken toppenmänniska han verkar vara.
Sen är det ju kval i Eurovision ikväll, det kan man bara inte missa om man är en nörd som jag är..
PUSS

Ollis 17!

Idag fyller min vackra vän Olivia Liisa Linnea Olsson år! Hon är riktigt toppen hon. Hon ska få en fet kram av mig i skolan och sen så ska vi ju ha våran födelsedagsmiddag om några helger, blir fint det!
Ha en riktigt bra dag Olivia.

sugar and spice

Fin söndag.
Har haft noll söndagsångest. När jag vaknade vid tio åt jag frukost och tog på mig några trasor för att åka till sörmlast och övningsköra med mami. Det gick lite trögt i början men efter ett antal motorstopp så fick jag snits på det hela. Fattade inte riktigt det där med att man måste gasa när man börjar släppa kopplingen. Men nu så, vill köra minst en gång i veckan så jag är proffs vid arton ;)
Sen har vi grillat och bakat kladdkaka. En fin dag helt enkelt.
Imorgon har vi en lång dag framför oss, jag har bland annat en fotoredovisning att göra. Men Ollis fyller och då kan man ju inte hänga läpp!

fint skit

Tänkte visa fina ting jag fick när jag fyllde och två klänningar som jag köpte för ett tag sen.
smyckesträd, solglasögon, parfym, berlock och pengar.
Plus att jag fick annat smått och gott, t.ex. Elle och chips av brudarna och massa fina blommor
.
Och sen dessa, den första fick jag för att jag medverkade i byoungs modevisning och den andra kommer från Gina Tricot och den köpte jag i Västerås.

Dags att ta sig ut på vägarna

Imorgon ska jag övningsköra för första gången. SJUKT TAGGAD!
Börjar med det grundläggande, det kommer nog räcka för en dag.
Akta er,

PUSS

hugs and kisses

Hade en jättebra dag igår. Firades av vänner och familj, supernöjd med paket och allt. Nu taggar jag till julen igen :)
Kan kanske slänga ut bilder på presenter någon dag.
Nu ska jag bara ta det lugnt.
PUSS

birthday girl

Idag är det min dag, hihihi. Älskar att fylla år!
tog den sötaste bilden som fanns..

femte maj

Imorgon smäller det, känns dock inte ens som om jag fyller imorgon.
Hade en ganska skön dag, slapp franskan så vi hade sovmorgon. Sen på engelskan hade jag muntliga nationella i engelska med filippa, det gick väl ganska bra, svårt att säga med tanke på att våran lärare bara satt där som ett stoneface.
Nej nu sitter jag och lyssnar på senaste från Veronica Maggio och ska strax läsa igenom historian. Måste städa lite i mitt rum också, ska ta tag i allt efter OC!

tredje maj

Inte blivit mycker bloggande de senaste dagarna för jag har mått dåligt, är på bättringsvägen nu så det blir skola imorgon iallafall. Då är det nationella i engelska också, skitnervös.
I lördags var jag ju i Västerås med maja. Jag fick med mig en långklänning från gina som jag är kär i, en bh och ett läppstift. Maja hade ingen vidare tur, hon hittade inget men jag hoppas hon hade kul iallafall.
Sen dess har jag legat i antingen soffan eller sängen, men nu är jag bättre så ska ta en dusch sen.

RSS 2.0