big girl

hallå där:)
Idag har varit en bra dag. Elin sov här, den sjuklingen.
Runt lunch blev det shopping med mama och systrarna, jag fick två bh:ar och trosor, jeans och en tröja, mycket nöjd! behövde sånt shit.
Kvällen har bara bestått av chill med the family, kollat robinson, Jimmy skulle ha vunnit, men så blev det ju inte.. :(
Jag är jättetrött, ska nog läsa lite på min bok, Livstid av Liza Marklund, älskar hennes böcker, men som sagt. TRÖTT!



Puusss

hallå hela pressen!

haha
här är det singstar för fulla rullar och det gillas. det blev bara jag, maja och melina. Men det är ju bra på det viset med! :D hhaa
Men nu ska jag koncentrera mig på mina kära vänner som sjunger poison, väääääldigt fiiiint!


Puusss

Nu är det fredagsmyyyyyys

Blir en kvällis med brudarna!
har världens fredagskänsla, så nu blir det party låtar
bjuder på bild istället för att sitta här och dega! ;D



Puusss

FRIIIIIIIDAAAAAAAY!

Tjoobre!
Sitter och har spotify på högsta volym & skapar grym fredagskänsla.
Idag ska bli en rolig dag tycker jag, I need it!
Men ska väl se om jag är lika glad när jag kommer hem ;)
Kort inlägg,

Puusss

eyy vad är fel med risifrutti?

Jag diggar risifrutti, det borde ni med, det är ett hälsosamt mellanmål som alla borde digga! Haha, som svar på att jag fått kommentarer både i bloggen och i verkliga livet om att jag haft risifrutti som rubrik, SLUTA MED ELAKA KOMMENTARER OM RISIFRUTTI, JAG SÅG DEN JUST GRÅTA BREVID YOGGI :D:D:D

Jag är sjukt trött så jag ska nog sussilussa snart, jag behöver skönhetssömn!
Tänkte bara informera er om detta.
Ah just det, mormors hund Ludde dog ikväll, jag tyckte inte om honom speciellt mycket, men man fäller ändå en lite tår..


Puusss

Nej men kul att träffas igen :D

Haha, där lyckades jag allt med rubriken va? ;)
Jag vet att jag inte är så bra på att blogga men ni är ju inte så bra på  att läsa min blogg så.. jag tycker nog att vi är kvitt.
Om man skulle vara helt ärlig så skriver jag detta inlägg för att Maja bad mig så snällt & man kan ju inte neka Maja!
Skolan är ganska chill, fast det är rätt mycket och göra. Har so prov nästa vecka, men det är ju lugna gatan. Jag har gjort gymnasievalet nu, Sam blev det, det ska nog bli bra det!
Nej men nu ska jag sätta mig med typ 20 engelska meningar att översätta, det är nice på en tisdags eftermiddag.

Puusss


risifrutti!

haha det var länge sen jag åt en risifrutti, men det gör jag nu, det är nice.

Idag har det bara vart chill, har pluggat franska verb så nu sitter de ganska bra i alla fall & jag nöjer mig så.
Jag älskar onsdagar btw, sovmorgon, lång lunch, slutar ganska tidigt och det är bara bra! Men jag har väldigt svårt att komma upp när vi har sovmorgon, alla har liksom åkt iväg och jobbat eller till skolan då så jag har ingen som tjatar om att jag ska gå upp. Förra veckan vaknade jag 25 minuter innan första lektionen börjat,  inte så bra det.
Men nu vill min mamma förhöra mig på franskan sen ska jag in i duschen, det behövs!;)
Men just det jag är så stolt över att jag, matilda & olivia vann pepparkakshustävlingen,


i know you love our pepparkaka hus! :D haha



Puusss

syskonbus! :D

leker med nina, borde plugga, orkar inte blogga, bjuder på bild istället! :D:D:D:D



Have a nice day!

Puusss




Insåg nu att det här var mitt 200:e inlägget,

sweeeeeeeeeeeeeeeeeet!!!!! ;D;D;D

go bad

hello!
Jag vaknade för ett tag sen, eller typ en och en halv timme sen, var otroligt trött, fast jag somnade inte förrens klockan fyra så, det är ju ganska självklart.
Jag ska fan bli klar med No:n idag, orkar inte med det imorgon! Så nu ska jag rå-plugga i några timmar, sen får vi se om arbetet är klart, det måste det vara.
Är det något bra på tv ikväll? När börjar One tree hill igen, jag fattar inget, vad händer med tv-världen? :P haha
Men nu ska jag som sagt fördjupa mig i biologi,
C'ya!

Puusss

MAJA GÄSTBLOGGAR

Tjaaaaaaaaaaaaaaa!
Julia är ju inte en så bra bloggerska, så varför inte gästblogga lite så att alla hennes läsare får nåt att läsa, sounds good? yaaa :D

Vi sitter just nu och chillar lite hemma hos mig, hon lockar mitt hår. Får ju se hur det blir, känns verkligen bra.......

Julia har lite fett hår idag, men det är lugnt.. för jag bryr mig inte!! Jag gillar hennes insida. Så är det!
Nu ska vi chilla vidare. PUSSS OCH KRAM, and you know where to find me!


it's a beautiful day

Hello!
Hur mås? Jag mår bra:)
Sov hos elin inatt, nu är jag dock hemma. Vi umgicks med maja igår occh även förbi olivia, det var nice!
Kort inlägg orkar inte skriva mer för nu ska jag till Majis! (Y)
Have a nice day!


Puusss

AJ SOM TUSAN!

Satan vad ont jag har i foten, tappade en trähylla på foten och nu sitter jag med ispåse, fan det kommer bli blåmärke och allt, usch vad ont det gör:(
TYCK SYND OM MIG! haha

Puusss

I'm not leaving

TJJJAAAAABBBBBAAA!;D
What's up? I'm trött, men jag har väl inte kommit in i alla nya tider ännu.
vi hade sovmorgon imorse, det var fett najs, även fast vi hade sovmorgon så vaknade jag senare än jag borde ha gjort, vaknade halv nio och börjar fem i nio, det blev lite stressigt men jag hann och det är ju gooooooood! Onsdagar är världens chilldag, börjar fem i nio, har lunch i en timme och en kvart och slutar sen halv tre, inte så pjåkigt! Sen idag har jag faktiskt nördat spotify hela dagen och varit sjukt trött. Men nu ska jag se om jag kan jobba lite på NO arbetet, om jag orkar det vill säga...
Och nu måste min syster ha nappflaskan, haha
Hörs!


Puusss


sleepy

Hej alla ni trötta, eller det kanske bara är jag?
Jag har övat på engelskan nu så det är check, jag ska fan ha mitt mvg nu som jag har haft kunskapen för sen första terminen i åttan, men min lärare har väl bestämt sig för att retas, haha. Man blir lite förvirrad av Ingun ibland. Jag hann med en tupplur på två timmar också så nu kommar jag sussa på inatt. Haha vi får väl se.
Nu ska jag nog ta och äta en apelsin, eller dricka saft, eller båda.


Puusss

back to school!

Japp, skola idag!
Det var ju verkligen ingen mjukstart, utan vi har redan ett prov inplanerat och glosor till imorgon, javisst den här terminen kommer bli (Y)!
Vi har iaf ett ganska soft schema, imorgon har vi sovmorgon till klockan 9, femtio minuters extra sömn; JA TACK! Vi har lång lunch imotgon och slutar vi halv tre typ, jag gillart! Och vi har ingen musik på fredagar längre så vi slutar halv ett, schemat är i alla fall femtio gånger bättre än förra terminen.
Annars efter skolan så gick jag ner på stan med olivish och matildish, det var najsbajs! Men nu ska jag lära mig stava några engelska-glosor, så jag har det gjort!
Hörs!


Puusss

sjuk

huvudvärk.
halsont.
snuvig.

C'ya!


Puusss

Happyface

Hej ni vackra!
Jag sitter här och funderar. Jag vet att jag har ett bra liv, en super mamma/familj, underbara vänner, har kul med de personer jag umgås med.
Varför är jag inte nöjd? Jag borde vara glad för det jag har istället för att fokusera på det dåliga, nu är ju det dåliga väldigt dålig men, borde jag inte kunna passera det? Kommer jag alltid tänka på allt? Jag vet inte om jag bara ska hålla käften när jag mår dåligt, vilket jag gör ganska ofta och försöka vara nöjd och glad eller borde jag skrika ut vad jag känner hela tiden, så att alla vet vad jag tänker och tycker, men jag kan ju inte vara en surpuppa hela tiden, vem gillar en surpuppa?
? Hur kan man inte må dåligt av det? Hur kan man må så dåligt och ändå må så bra?
Jag undrar ibland varför detta hänt just mig, jag tror på karma, men vad kan jag ha gjort för att förtjäna en sådan sak, det är ju inte som om jag dödat någon eller något, jag har faktiskt aldrig gjort något illa mot någon som inte förtjänar det.
Är detta en gåva eller en förbannelse?

Puusss

I just wanna love you

Nu har vi just slängt ut granen i vår familj, det känns sorgligt, jag älskar julgranar! Men samtidigt skönt, om några månader kommer det vara ljust och varmt igen, jag längtar! Sommaren 2010 kommer bli den bästa för jag ska göra den bäst tillsammans med alla vänner jag kommer njuta av varje sekund!
När man börjar tänka på allt som händer det har året blir jag nästan gråtfärdig, jag kommer skiljas från alla klasskompisar och kommer sakna de flesta! Men oavsett allt sorgligt kommer jag ha det bra! Så länge jag har mina vänner som kommer allting lösa sig!
Insåg just att det är en sak som jag verklig skulle vilja bara ta bort från 2010, delete! Men jag ska fokusera på det bra!

Puusss

heart of stone

hejsan!
Idag ska jag fan vara duktig, ska städa typ hela huset, för det första det behövs och mamma var lite arg på mig imorse för att jag sov så länge, så jag ska vara duktig.
Meningen är att jag ska träna med olivia sen, men jag vet inte om det går, för jag har ont i halsen och jag vill absolut inte bli sjuk nu, så vi får se. Jag ska fan vara frisk imorgon! ;)
Men nu ska jag städa skriver senare!

Puusss

I'm in looooooooooove!



Jag älskar den !

MÅSTE HA!!!!!!!!!!!!!!!


Puusss

2337

God kväll!
Kvällen har bestått av roliga människor på msn och bara datorn, har läst igenom gamla inlägg på massa olika bloggar och det är ju trevligt. FAKTISKT! Jag tycker att faktiskt är ett roligt ord, jag vet inte varför men det är roligt att skriva och jag gillar det, FAKTISKT! Mohaha:)
Elin och jag har planerat inför fredag på msn, jag ska laga tacopaj (överraskning där!). Och sen ska vi bara ha en toppenkväll innan skolan börjar igen, sjunga singstar och så! Fett trevligt.

Men nu känner jag att ögonlocken börjar sakta men säkert stängas, så antingen sätter jag på en film, eller så släcker jag bara lamporna och somnar in... NEJ usch vad läskigt, varför skrev jag så? Jag blev ju rädd nu!
Men..

Puusss

So why am I with you now

Yo!
Händer jao? Jag har just varit ute och åkt pulka. Det är fan great, pulka är fan skitroligt, det borde man göra oftare med vännerna, det var askul när alla åkte i sjukhusparken. Det måste vi göra om snarast.
Och idag kommer Olivia & Melina hem, det blir (Y), eftersom jag saknat dem ganska mycket! Men Maja åker till Västerås idag och det är ju inte så kul, men jag hoppas vi syns på fredag! Det måste vi!

Nej men nu ska jag äta godis (Y)!
Puusss


Shopping!

Tänkte att ni ville se vad som handlades igår i Norrköping. Bilderna är ju rätt sugiga för jag tog med webkameran men jag tror ni överlever.


klänning, H&M. 199:-


Kjol, Monki. 75:-


Kavaj, H&M. 199:-


Jeansleggings, Monki. 99:-
(jävlar vad bilden blev sne :P)


Skor, skopunkten. 199:-

Jag måste bara visa klänningen som elin köpte också, hon var så himla fin i den, Maja och jag började fan gråta! Och nej vi är inte så mesiga, klänningen var bara väldigt fin!


Från VILA är den!

nej men nu hörde jag fika & sen blir det pulkaåkning, men jag ska ta det lugnt för jag vill fan inte bli sjuk! Det skulle suga, speciellt när jag ser fram emot fredag!


Puusss


störd.se

Okej, det är officiellt jag är en mupp! Jag sitter och gråter till So you think you can dance!
Ja, störd var det! :P


Puusss

trevligt trevligt!

Tänkte bara säga att min statistik blivit bättre, det kanske inte är jättestor skillnad, men jag gillar't och ville bara tacka!

Puusss

shopping today!

tjoobre!
Dagen har tillbringats med min gullunge Maja! Vi skulle ta tåget så vi var i Norrköping typ halv tolv, men efter cirka en halvtimmes försening så kom vi fram runt tolv. Vi gick till donken och åt på direkten, inte för att vi var hungriga men vi ville ha det överstökat. Sen började shoppingen. Jag har gjort en hel del kap, faktiskt. Det blev iaf en klänning och kavaj på H&M+ några saker till Ewelina! Ett par skor från skopunkten och en kjol och jeansleggins från Monki. Riktigt nöjd! Sen efter ett tag kom även elin och anna, dagen var iaf riktigt lyckad och jag har haft "the best time" ellerhur Maja? :P

Haha nej men nu måste jag vila mina ben och fötter, de värker nämligen.
USCH!!!

Puusss

2 0 0 9

Tänkte lägga ut fina bilder från 2009, eftersom jag har haft en hel del trevliga stunder. 
ENJOY!

Okey, vi börjar med sälen i mitten av mars;

Jag och kusin Emma.


snygg-gubbe. Vi bodde i röda huset bakom honom;)


elin ramlade x antal gånger:P


som ni ser:)

våren kom;

och maja gillade det!


och jag med!

Och sommaren;

vi hade det ganska grymt i melinas stuga!


var med elin hos hennes pappa, när vi skulle bada så blev
vi jagade av hästar! hästar=blääää!


Jobbade med syster en hel del nätter, resulterade i
många snygga bilder! HAHA


Ollan var bara allmänt snygg!


snygga brudar en sommarnatt


skolan började & brudarna och jag ägde fett på discot, haha


naww... så söta :)


spex-kortet, haha! :D


Det blev många chillkvällar!


Halloween, jag var en fé, stavas det så?


Olivia, Matilda & jag gjorde typ världens snyggaste
pepparkakshus!


Julafton :D

Nyår;

Taggad.se!


Majis är snygg!


SNYGGING! haha

                                                            
Prisa gud! hahha


Det var några minnen från 2009, ett bra år. Men 2010 kommer bli bättre!


Puusss                                                


04 01 2010

ciao!
usch mina sovvanor alltså, jag somnade klockan elva igår, vaknade vid fyra, somnade klockan sex igen och vaknade halv två. SHIT! Inte helt bra.
Direkt när jag vaknade så blev det mat, det smakade inte så gott, sen har jag hjälpt mamma lite med tvätten och nu ska jag antagligen skaffa mig ett liv, jo det skulle vara bra!

Tomorrow; Norrköping med min kära maja!

Puuusss

fan vad jobbigt!

Blogg.se har inte funkat på hela dagen, men nu gjorde de det. Så nu typ måste jag ju skriva ett blogginlägg. JOBBIGT LÄGE!
 
Men idag har jag fräschat till mig lite, varit ute på promis med familjen ii mer än en timme och haft jävligt ont i nacken, vilket jag fortfarande har, varför ska man alltid ha ont någonstans. Jag hade ont i benen efter nyår och nu när det gått över har jag ont i nacken istället, skitbajsskit! Aja, skulle lägga it massa bilder från minnen 2009 men eftersom blogg.se typ muppat sig hela dagen, får det bli imorgon istället!

Nu ska jag sussa för jag är grymt trött:(

Puuusss

bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin


2 0 0 9

okej, vi fixar't imorgon istället.

Puuusss


2009

ska lägga ut massa bilder från 2009, minnen!
Det tar nog ett tag, men men!


Puuusss

Sommarens vill ha;


better

Hej!
Jag mår nu bättre, tack vare maja och melina! Älskar er brudar!
Jag sov ju hos elin, jag åkte hem vid typ ett. Sen har jag bara latat mig och lekt med ewe. Ska nu se vad som blir.



Puuusss

hos my dear friend elin

tja!
sitter nu med pelin!
ska sova here tonight, tror det kommer lite folk senare.
CHILLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!


puuusss

RSS 2.0