emma mjörnebrant

Min kära vän bad om ett inlägg i hennes ära och självklart ska hon få det!
Jag saknar henne här i Nyköping, när man är van att träffas varje dag, och jag vill träffa dig varje dag!! Det är grymt att umgås med en människa som man inte bara skratta med utan åt också! Emma det är underbart att du säger så mycket fel för att då har vi alltid något att skratta åt :D
Jag gillar att alla tror att du är så tyst och aldrig säger något elakt, du är en djävul, som mig! Det är något posetivt, man ska kunna säga vad man tycker!
BÄST FÖR DIG ATT JAG FÅR ETT BESÖK NÄR JAG KOMMER HEM!!!!!!

PUUSSS PÅ DIG! :*


GUMMAN, DU ÄR GULLIGARE!



Hittade en snygg bild på mig och emma så jag snodde den från johannas blogg ;)

crush on the dj

Hejsan!
Jag sitter i syrrans härliga soffa. Idag åkte vi till ett badhus med utomhuspool, så vi låg ute och solade, härligt!
Imorgon ska vi göra samma sak, fast då blir det bara jag och frida :) Mysigt det med!
Jag stannar nog tills onsdag eller torsdag för vi har nämligen planer på att se ECLIPSE på onsdag, hoppas det blir så!
Det blev även lite shopping idag, jeansleggings, t-shirt och ett par trosor :) Nej nu ska jag hämta en kladdkakemuffins, sedan ta en dusch och slutligen vara social med min syrra! :D


Puusss

I nyköping

God kväll!
Ligger nerbäddad i frida & tobbes soffa. Kom hit vid sex, sju. Vi har varit och handlat och gjort hemmagjord pizza, mums!
Någongång inatt kommer elin när hon jobbat klart, sen imorgon blir det till att bada i Nyköping med syrran och elin. Får se hur länge jag stannar här, kan vara rätt skönt att komma bort från lilla katrineholm ibland, speciellt när man får träffa syster som man saknar så mycket. Skriver nog imorgon kväll!

bild från jul!

Puusss

in my head

Hejsan!
Dagen har varit ganska seg har typ sovit med Emma hela tiden medans johanna lekt med sig själv ;)
Är hos johanna nu, har just spöat henne och Emma på kubb, är man bäst är man! Fick även jordgubbar, mums.

Gårdagen var otroligt mysig, spenderade kvällen med Emma och Johanna. Vi var hos Johanna och lagade tacos, åt jordgubbar och myste. Sen kände vi att vi ville träffa lite roligt folk, så vi drog ut och åkte runt lite, fanns inte så mycket att göra så vi åkte till AnnaSara där också matilda och Amanda var. Jag, Emma och Johanna spöade skiten ur dom, två gånger!!! Det blev lite lamt på slutet så vi åkte hem till mig för lite bodmys. Härlig kväll med mina söta tjejer! :) TACK !

Nu ska Johanna och jag chilla vidare!


Puusss


trötta brudar!


vad som händer!

Tönkte visa med en bild vad jag gör på dagarna!

NO MORE BRACEFACE!

Ganska hemsk bild, men vafan ni ser ju lite iaf ;)
Puusss

snoppsim

Grymmaste låten ever!
Nu ska jag och EMIS kolla på Eva & Adam, mysss!
Puusss

en till;


close to the ending

Trevlig natt!
Jag har bara typ tre dagar kvar med tandställning, tänkte visa er mina snyggaste braceface-kort, tro mig det finns en hel del ;)
-snygg dubbelhaka ;)
Puusss

ge mig!


                         
Allting är från ASOS


Puusss

memories

Tja tja!
Nu ska jag skriva ett riktigt tråkigt inlägg, ett sånt ingen vill läsa. Men jag tänker skriva det ändå, ingen intressant läsning utan bara ren fakta!

I onsdags var jag och stekte på djulö beach, det var jättefint väder i början men sen blev det molnigt och jag åkte hem istället. Danne lagade min cykel, vilket behövdes för jag var helt handikappad utan den. På kvällen kom elin hit och vi möttes upp med Johanna och Emma. Kvällen resulterade i myys i en park ( & massa mcdonalds mat ;) ).

Igår så blev det djulö beach istället, för att steka där istället! Johanna, Emma och jag hade bestämt oss för att vara ute tidigt så vi var där vid halv tolv, senare fick vi besök av Filip & AnnaSara. JEJ brände sig lite och är numera lite (läs:ganska) röda! Men vi hoppas på att det röda blir brunt, vad är oddsen, men vi hoppas iaf!  Senare blev det att cykla runt lite i brist på annat att göra, sen åkte vi till sommarens inneställe, min bod! Filip joinade och vi spelade kort tills det var dags att tänka på refrängen.

Idag har jag städat lite i mitt rum, ska fortsätta med det, ska även vara duktig att diska lite åt min kära mor. Har även träffat Maja, vi gick en stund på stan! Sen kommer hela helgen spenderas med elin, vi kommer flytta till hennes nya lya, där jag sedan ska spendera fredag och lördags natten! Kommer nog vara ganska upptagen, men kanske hinner skriva något ;)
 
Som sagt, ett inlägg med massa babbel och inget som är roligt att läsa, men en rolig bild ska ni få i alla fall!

haha erkänn att den var snygg!

Puusss


take it off

Hejsan!
Idag har jag varit hos tandläkaren, satte inte dit grejen bakom tänderna utan gjorde bara ett avtryck, så man kan se före och efter resultatet, ser fram emot den 23e!
Sen åkte jag hem och sov igen, behövdes!
Sen har jag varit och fixat pass, eller inte pass, men typ samma sak ;) PASSFOTON borde vara förbjudna, man ser aldrig klok ut ;)
Sen åkte jag till Ollan där Melina var :) vi chillade och myste!
Nu ska jag stoppa något i magen för att sedan åka iväg och möta Johanna & Emma för träning i stadsparken! FETT TAGGAD!
Sen ikväll hittar vi väl på något :D

Puusss


IDA SJÖSTEDT


Puusss

BIOMYS

Hejsan!
Kom hem för ett tag sen, har varit på bio med Johanna, Emma och Gabriella. Vi såg the Last Song! Kan vara den bästa och sorgligaste film jag någonsin sett, jag hade ju sett den innan på internet men som Johanna påpekade är andra gången värre för då vet man vad som händer.  Jag, Johanna, Emma och Gabriella satt nog och grät mest i hela salongen, fyfan så vi såg ut efteråt, inte att leka med! Helt klart en sevärdig film, gud den är grym & grymt sorglig!

Ikväll blire i säng tidigt ska till tandläkaren klockan 8.20 imorgonbitti. HÄÄRLIGT! Sen senare på kvällen blir det träning med Emma & Johanna! Kan behövas för min hälsa!

Vi hörs,

Puusss

PYJAMASPARTY I BODEN

JAG FICK ÄNTLIGEN SOM JAG VILLE, PYJAMASPARTY!!
Ha en trevlig kväll! :D
Puusss

fint väder

då blir bloggen lidande..
IDAG TÄNKER JAG HITTA PÅ NÅGOT I DET FINA VÄDRET MED MINA FINA VÄNNER, SPELA ROLL VAD DOM TYCKER!
VI HÖRS
Puusss

blandade känslor

Hejsan!
Jag är glad nu, jag vet att de personerna i klassen jag vill ha kontakt med kommer jag ha det! Gud vad det har varit blandade känslor idag, men nu har jag gråtit klart och nu ser jag fram emot en kväll med bästa 9a2!

Släkten är här nu, stora feta släkten, naaat! Vi är typ nio personer och då är det fyra av dom som är min familj ;)
Det har bjudits på pizza & tårta, mums! Jag är även lite rikare & numera ägare till ett Thomas Sabo armband och en liten gullig berlock som föreställer en flip-flop sko :) Det blir snyggt till sommaren! Jag är helnöjd med dagen!
Lite ledsen men vafan som sagt jag kommer inte tappa kontakten med någon som jag inte vill tappa kontakten med!

Puusss

AVSLUTNING 2010

Ha det bra & grattis till sommarlov!
Puusss

Just because

God kväll :)
Olivia tyckte att jag skulle skriva fetaste inlägget, så jag ska försöka skrapa ihop det åt min kära vän!
Kan ju börja med att skriva att gårdagen var grym, jag kommer sakna sånna kvällar på Tallås! Dansen var bäst, det var så sjukt varmt och trycket på dansgolvet var högt!
Idag så hade vi en ganska onödig dag, men det har ju de flesta dagarna varit på senaste tiden så. Kom till skolan halv elva, då satte vi igång med skåpstädning, skitkul. Sen kollade vi på bilder tagna från  gruvan och "balen", verkligen charmiga bilder! Sen lunch, blev inget matkrig =( fett besviken! SEN DET ROLIGA, vi kollade på volleyboll, OLIVIA VAR GRYM och hennes hejarklack likaså! 9a1 vann inte mot lärarna, men som sagt olivia var grym!
Morgondagen då, vi ska träffas klockan 9 för lite fika och hejdå kramar, sen bär det iväg till aulan där självaste avslutningen sker. Kommer fällas tårar, jag kommer böla som en liten flicka, men sen ska vi ha ett långt härligt sommarlov innnan gymnasiet! Tack olivia för att du fick mig att inse det!

Bjussar på en steeekig låt från förra sommaren!

Hoppas du blev nöjd olivia! ¨



Puusss

minnen

MAJA KIND & MELINA MELANDER!
kommer sakna att gå i samma klass som er...
Puusss

19.19


Love is never simple

God kväll (:
Dagen har varit otroligt mysig! Först svenska och engelska där vi fick tillbaka gamla saker sen hade vi egentligen matte, men vår lärare var snäll och sa att vi fick gå  :D
Så vi tejer kilade ner på stan och kollade runt. Sen tillbaka till skolan för en SO lektion, där vi skrev någon slags utvärdering av våra 3 år på tallås. Sen slutade vi!
På eftermiddagen åkte jag ner på stan med mamma och syrrorna, först blev det donken, sen lite sista minuten shopping, nagellack, bh, vattentät mascara (lär behövas) ocg lite annat strunt ;)
Puusss

I can't take it


Jag kollar på The Last song, det borde vara olagligt att göra så sorgliga filmer! Filmen fick mig att tänka massor.
Jag måste gå in och krama mamma nu, för hon är den som alltid finns där!

Puusss

HAIRSTYLE

Har nu fixat och trixat med håret och äntligen kommit på vad jag ska ha för frisyr på "balen"
Ganska simpel, men ändå finare är vardagsfrisyren, me like!


Puusss

trött tjej

Hejsan!
Jag skäms lite när jag berättar att jag loggat in på blogg.se flera gånger idag utan att orka skriva någonting. Är helt enkelt för trött, vill sova men känner att jag borde sova inatt istället! Huvudvärken gör inte det hela bättre snarare tvärtom. Nej innan allting blir tyck-synd-om-mig, så säger jag godkväll! Ska sätta på ett avsnitt av Lost, det är grymt!
Puusss

sista veckan

Godmorgon!
Idag börjar den sista veckan på Tallås, det är sjukt hur fort tiden gått, det känns som igår Maja skrev "tja" vid skåpen och vi började gå runt med varandra i skolan. Det känns som om tiden har runnit ut ur händerna på mig och nu finns ingen tid kvar för alla spontangarv i korridoren med maja och melina. Kommer sakna dom så sjukt mycket, mest dom för det är ni som jag har varit med 24/7 i tre år! Jag kommer aldrig glömma mina utbrott och alla mina skratt, mina pinsamma stunder, alla andras pinsamma stunder. Gud, jag vet att jag inte kommer tappa kontakten med folket, men tre år har vi varit kompisar på Tallås och nu ska vi vara kompisar på olika ställen istället.
Det känns även som det är först nu man lärt känna klassen och jag tycker ju om 9a2, det kommer aldrig finnas någon som våran klass igen!
Idag blir det i alla fall bara chill på lektionerna och film! Det ska bli bra, ska ta vara på sista veckan med klassen, den bästa!

Puusss

last days

Tänkte bjuda på lite bilder från de senaste dagarna!
Tårtan som jag, melina, olivia och maja tillverkade i gruvan, den vann!
Maja var snygg som vanligt! :D:D
Johanna, Emma och jag har visat oldisar hur man skakar rumpa!
Jag har faktiskt fått lite färg, inte mycket att skryta om, men lite iaf!
Melina har bara varit snygg som vanligt! :D
Puusss

save tonight

Hej!
Ska skriva lite snabbt ska snart träffa matilda för lite svalkning, det behövs, fett stek väder!
Idag har jag inte firat nationaldagen alls, känner att jag inte behöver fira att Gustav Vasa blev kung ;)
Åkte istället till valla för grillad mat och poolmys hos morbror och kusinerna!
Nej, ut i det fina vädret!
julia, matilda och maja förra sommaren! :D



Puusss

the notebook

rubriken kanske förklarar vad jag har för mig just nu ;)
Kvällen har spenderats med Emma och Johanna, vi har varit på party hos Johannas granne, det var grymt! Gamla godingar och mycket sexig dans är inte att leka med. Bäst är det när 40+are som fått lite i sig ska dansa, det är underhållning på hög nivå.
Vi hörs imorgon!
Puusss

chillar i solen!

Puusss

friiidag

hejsan!
Sitter i pyjamas hos ollan :) Den fräschingen kom just från duschen, mums!
Idag ska vi bara njuta av att vara lediga och steka i solen! Skitfint väder och det är därför bloggen blir lite lidande, inte kul att sitta inne vid datorn ju!

Vi hörs när vi hörs,

Puusss

this is a warning

Här kan ni lyssna på idag!


Hörs sen!

Puusss

FUN DAY!

Tjolahopp :D
Dagen har varit underbar!
Skolan, gjorde ingenting! Var speciellt aktiva på matten, sen åt vi glass på SO:n :G:G:G
Efter skolan väntade jag på johanna och emma när de hade idrott, jag får en volleyboll i huvudet!!!! TACK JOHAN!
Sen efter min lilla olycka så åkte vi hem till Johanna för lite kortspel och sen kom oskar också, då var ju 9a2 tvungna att teama ihop sig, och vi är ju GRYMMA!!! Vann såklart :D
Dagen har varit toppen!
Puusss

RSS 2.0